Cercador

Unicis

Simplement ajudem al destí

UNICIS és una firma d’Agències Matrimonials i d’Activitats  d’origen francès. Des de 1.973 desenvolupa la seva activitat amb un enfoc professional de las relacions personals. És la primera cadena d’Agències matrimonials i d’Amistat d’Europa, pel seu alt nivell d’implantació i antiguitat. Membre de la IREF (Institut Europeu de Franquícies) i de la FFM (Federació Matrimonial Francesa), és pionera en el sistema de franquícia com a model de negoci.

UNICIS és un negoci rendible, requereix d’una inversió mínima, amortitzable a curt termini, no precisa d’estocs i permet facturar des de l’inici. És una fórmula de negoci moderna, diferent, segura i al mateix temps, provada. Es tracta d’una activitat simpàtica, on cadascú és capaç de desenvolupar totes les seves qualitats d’iniciativa, imaginació i creativitat. No es requereix formació prèvia, ja que la franquícia ofereix un total acompanyament en la fase inicial d’implantació, en el seu desenvolupament i futura expansió.

UNICIS ofereix autonomia en la gestió, capacitat per a la fixació dels objectius propis i al mateix temps treballar sota un marc comú, junt amb un grup d’empresaris en la mateixa situació. El sistema professionalitzat d’ UNICIS d’elaboració de procediments de treball, mètodes, saber fer, els resultats dels quals es traslladen al conjunt de l’organització, ha portat a UNICIS a ser el líder del sector.

Contacta directament amb Unicis

Omple el formulari i un responsable d'expansió de la marca contactarà amb tu

He llegit i accepto les condicions legals. Saber més
Compromís ètic de Franquícies.cat: No enviem spam ni comunicacions publicitàries.Dades de Unicis

Inversió 12.500€
Cànon
Royalty d'explotació Fix + Variable
Royalty Publicitari No n’hi ha
No n'hi ha
Mínim d'habitants per població 100.000
Dimensió mínima del local 40 m2
Durada del contracte 5 anys
Creació empresa 1973
Nº Propis 2
Nº de franquícies 12

Avantatges

UNICIS és la primera cadena d’Agències matrimonials i Amistat d’Europa

UNICIS és un negoci rentable i amortitzable ràpidament

UNICIS és un model de negoci de futur, modern, diferent i segur permet desenvolupar-se professionalment i empresarialment amb autonomia de la gestió i al mateix temps en equip

Contacta amb la franquícia!
Contacta amb la franquícia!
  • 1 Omple el formulari
  • 2 Rebràs un email amb un enllaç
  • 3 Descarrega’t el dossier gratuïtament
  • 4 La franquícia es posarà en contacte amb tu

Tot sense cap compromís!