Cercador

Uñas en Nueva York

Uñas en Nueva York

Uñas en Nueva York Nails Bar(UNY) és un negoci especialitzat, exclusivament, en la cura de peus i mans; el que suposa un domini total dels tractaments, tècniques i productes més innovadors, així com una formació professional d’alt nivell, que garanteix un resultat excel·lent.

La franquícia UNY posseeix una identitat visual de gran atractiu i diferent respecte de la generalitat del sector: Uñas en Nueva York Nails Bar reprodueix l’estil, ambient i decoració de la Nova York dels anys 20, i el seu característic ArtDeco.

Uñas en Nueva York Nails Bar es presenta al mercat en tres modalitats diferents;

Boutique UNY Nails Bar: són locals de mida reduïda, que compten amb unpuesto de manicura i un altre de pedicura per a tractaments complets.

Saló UNY Nails Bar: aquests establiments disposen de dos llocs de manicura i dues de pedicura, amb possibilitat de prestar tota la gamma de serveis del catàleg.

Gran Saló UNY Nails Bar: amb superfície de més dimensió, compten amb tres o més llocs de manicura i pedicura, ofereixen un entorn més ampli per a l’atenció a major volum de clients i tot tipus de tractaments.

Els serveis de la franquícia
Manicura: Les manicures estan realitzades amb els productes de la més alta gamma del mercat internacional, i per mans especialitzades amb amplis coneixements i experiència. Des d’una manicura clàssica fins a la més innovadora, amb laca tradicional o amb el millor permanent; ungles d’acrílic o de gel, que reforcen o que allarguen les seves ungles. El que les clientes necessitin per lluir unes mans cuidades i belles perfectes!

Pedicures: Les pedicures que realitzen a UNY han estat reconegudes i recomanades en revistes nacionals com VOGUE, ELLE I WOMAN, i qualificades com a “pedicures CELESTIALS”. El saber fer de les professionals, la millor varietat de productes especialitzats en farcit d’esquerdes, durícies, etc. i la utilització de l’aromateràpia i els seus beneficis en cames cansades o congestionades, fan de les pedicures d’UNY una necessitat i un plaer.

Productes: Una selecció exigent de productes que primen la qualitat i incorporen les últimes novetats en R + D. Producte europeu o nord-americà, sempre en compliment de les normes de salut i medi ambient. UNY ha seleccionat la marca OPI per ser de gran qualitat a més d’estar alineada amb els compromisos socials i l’estricte compliment del tractat de Califòrnia.

Història de l’empresa
L’empresa neix i es desenvolupa amb vocació d’atenció al client amb un alt nivell d’exigència tant en els serveis com en l’experiència completa que s’ofereix. Per això el disseny i la concepció dels llocs han estat basats en una època i lloc concret, que representen moltes de les característiques positives que volen plasmar en aquesta companyia. Nova York és el centre del món, el lloc on fa moltes dècades es duen a terme els canvis més significatius. També és sinònim de glamour, de compres, de roba, de joieria, … de luxe i de modernitat. Les dones de nova York, es veuen com les més professionals, les independents i glamuroses del planeta.

Contacta directament amb Uñas en Nueva York

Omple el formulari i un responsable d'expansió de la marca contactarà amb tu

He llegit i accepto les condicions legals. Saber més
Compromís ètic de Franquícies.cat: No enviem spam ni comunicacions publicitàries.Dades de Uñas en Nueva York

Inversió 37.900€
Cànon
Royalty d'explotació 6,5% vendes mensuals
Royalty Publicitari Inclòs en royalty
No n'hi ha
Mínim d'habitants per població 30.000
Dimensió mínima del local 70m2
Durada del contracte 7 anys
Creació empresa
Nº Propis 2
Nº de franquícies

Avantatges

Gran ambientació del local

Carta de serveis excel·lents

Fidelització ràpida de la clientela

Rendibilitat i facturació

Contacta amb la franquícia!
Contacta amb la franquícia!
  • 1 Omple el formulari
  • 2 Rebràs un email amb un enllaç
  • 3 Descarrega’t el dossier gratuïtament
  • 4 La franquícia es posarà en contacte amb tu

Tot sense cap compromís!