Caputxeta vermella: Una escola infantil a l’alça

Només a cinc minuts de casa. Aquest el temps màxim que triguen els pares de les zones més poblades de Biscaia en arribar a una Escola Infantil Txanogorritxu per deixar els seus fills amb la millor atenció. La cadena de llars d’infants, que dirigeix Aitor González, ja compta amb 10 centres i projecta la construcció de cinc convertint-se així en el grup capdavanter al País Basc.

Escola Infantil Caputxeta VermellaLes llars d’infants Txanogorritxu cada vegada estan més a prop de les famílies a Biscaia. De fet, una de cada tres llars d’infants serà d’aquesta cadena de franquícies. L’última obertura d’una Escola Infantil Txanogorritxu va ser al març a la localitat de Sopelana. Aquest centre, que està en un local de 185m2, dividit en 4 aules, i un pati de 78 m2, disposa un gabinet de Psicologia i Psicopedagogia, a més d’un servei d’ajuda familiar. Amb aquesta escola bressol s’amplia l’oferta educativa que ja cobria Leioa, Les Arenes, Mungía, Barakaldo, Miribilla, Ansio-BEC, Sarriko i Durango.
Però l’expansió no es quedarà aquí. Està projectada l’obertura d’altres dues escoles. La primera, obrirà les portes al juny a Basurto, una zona molt poblada per famílies joves; i la segona prevista per desembre, de 600 m2 al centre de Bilbao, que tindrà una capacitat per a 44 nadons. Per 2017, es posaran en funcionament les escoles infantils Txanogorritxu a Basauri, en Santurce i a Getxo.
bolquers subvencionats

Basant-se en els mètodes Montessori i Glenn Doman, a l‘Escola Infantil Txanogorritxu-Caputxeta Vermella es vetlla pel benestar dels nens, fent de l’estimulació primerenca, la musicoteràpia, la percepció i la lògica el seu major argument. Amb aquesta proposta de valor, aquestes llars d’infants s’han desmarcat de la resta de centres i ha rebut una important acceptació per part de les famílies basques.
Les llars d’infants Txanogorritxu són úniques perquè ajuden a les famílies a estalviar subvencionant un part dels productes a l’hora de comprar-los, com per exemple en l’alimentació infantil, higiene com bolquers (tant en jornada lectiva com a casa), tovalloletes humides, cremes de cos, xampús i puericultura en general amb preus reduïts, “Es estalvia entre un 25% i 35% sobre el preu establert”, ha subratllat Aitor González.

La llar d’infants nocturna als caps de setmana, les classes d’anglès per a nadons, el ioga Infantil i els cursos d’atenció primerenca són altres dels serveis diferenciats. De fet, aquestes escoles infantils són les úniques que disposa del departament d’atenció primerenca, que avalua a tots els nens matriculats de forma anual, per saber el creixement i la situació de desenvolupament tant físic com cognitiu.

A més, compten amb unes àmplies instal·lacions i mesures de seguretat adaptades de la UE com a sòl radiant, aparells de cardio-reanimació infantil, equips d’ozonoteràpia i portes pivotants. Així mateix, aquestes escoles tenen de càmeres web perquè els pares puguin veure en directe el que fan els seus fills.

Si vols més informació sobre la franquícia Escola Bressol Caputxeta Vermella, fes click a aquest enllaç.