ALQVIMIA

Alta cosmètica alqvímica 100% natural.
Cosmètica natural de luxe, tallers de creixement personal i vivències sensorials.
Inversió: A partir de 1.000€/m2

Read More

 0

Expense Reduction Analysts (ERA) ha incorporat 9 consultors a Espanya i Portugal en 2017

Cada vegada més professionals amb èxit, estan considerant unir-se a Expense Reduction Analysts com a propera meta professional. Tenim plans sòlids per 2018, on volem seguir creixent tant en la nostra facturació de consultoria com en nombre de consultors associats amb els professionals adequats.

Read More

 0

Caprabo

Supermercat amb més de 50anys d'història.
La franquícia Caprabo és una inversió rendible i segura per als emprenedors.
Inversió: 600€ - 800€/m2 aprox.

Read More

 0

Jorge Lorenzo ha inagurat la primera botiga Terranova CNC al les Illes Balears

El pilot, amant dels animals de companyia, ha decidit obrir la seva propia botiga especialitzada en nutrició canina i felina amb la companyia espanyola lidel del sector. Durant l’inaguració s’ha realitzat una donació de 450 kgs de pinso a les associacions ADA Associació de Animals de Alaró i Animaerea.

Read More

 0

La Manon

Sector dels forns de pa- pastisseries.
Es distingeix per ser un lloc agradable, diferent i singular.
Inversió: Des de 50.000€

Read More

 0

Caprabo obre un supermercat a Sant Boi de Llobregat

Caprabo avança en l'expansió amb franquícies. Segueix apostant pel model Aliprox per ampliar la seva cartera de franquícies amb una nova obertura sota aquesta ensenya.

Read More

 0

TerranovaCNC

Nutrició canina i felina.
Presta un servei personalitzat, enfocat a les necessitats específiques de cada mascota. Ens hem convertit en líders del sector.
Inversió: Des de 45.500€ (Claus en mà)

Read More

 0

Sushi Bar Minato

Restaurant Minimalista.
Sushi Bar Minato ofereix als seus clients una experiència gastro-cultural única. Un projecte sòlid amb una base ferma que fa de la inversió un negoci rendible.
Inversió: 700€/m2 segons característiques del local

Read More

 0

Segueix valent la pena obrir una franquícia a Catalunya?

En aquest informe revisarem si encara val la pena continuar invertint a Catalunya o es millor col·locar la inversió en altre lloc d'Espanya.

Read More

 0

Els Mites de la digitalització de la franquícia

La digitalització o transformació digital sembla ser un imperatiu en els nostres dies. No plantejar-se aquest salt és gairebé un suïcidi, segons ens expliquen. Però, què tan real resulta aquest horitzó?

Read More

 0

La franquícia donpiso arriba a les 100 oficines operatives a Espanya

La companyia obre una nova oficina de propietat a Barberà del Vallès, signa altres tres noves franquícies (Madrid, Pamplona i Badalona) i aconsegueix així les 76 franquícies a Espanya per altres 24 de propietat.

Read More

 0

Les franquícies com a models de negoci d’èxit

Definitivament, les franquícies es defineixen com un model de negoci d'èxit i atreuen a inversors i emprenedors inquiets, sempre àvids de noves idees de negoci. Entre els seus avantatges: la seguretat que proporciona l'estructura operativa que existeix darrere de cadascuna d'elles i la solvència que dóna el fet de pertànyer a una xarxa.

Read More

 0

Val la pena invertir a Catalunya?

Ens trobem en plena crisi política, moment de canvis que sens dubte impacta en els aspectes soci econòmics de Catalunya. El procés ha generat inestabilitat als mercats i Catalunya és cada dia focus d'atenció dels mitjans, institucions financeres i organitzacions empresarials internacionals.

Read More

 0

Uppali

Us presentem una franquícia rendible i un negoci per emprendre de forma molt senzilla, que neix de la mà del gurp ABACUS. Es tracta d'una xarxa d'establiments dedicats a l'àmbit de l'oci, l'educació i la cultura.
Inversió: Màx. 60.000 (en funció d'obra civil)

Read More

 0

10 raons per invertir en una franquícia

Apostem per la franquícia com a model de negoci d'èxit. Perquè una franquícia és una molt bona opció si estàs pensant en invertir o iniciar la teva pròpia aventura empresarial. Per això, aquí tens 10 raons per invertir en una franquícia que t'ajudaran a decidir-te.

Read More

 0

La franquícia donpiso regala iPhone 8 en la seva nova campanya publicitària

L'empresa degana del sector de la intermediació immobiliària a Espanya, torna a apostar per una campanya de publicitat creativa i destrossadora per a aquest final d'any i el proper 2018. La campanya estarà visible en els principals mitjans de comunicació, així com en les línies d'autobusos més concorregudes de les grans ciutats espanyoles.

Read More

 0

Els certificats ISO/IEC 27001 i ISO 9001 formen part de Audidat

Podem afirmar que Audidat es compromet amb la seguretat de la informació en la companyia, així com amb la qualitat dels seus serveis i el compliment dels requisits dels seus clients i dels reglamentaris. I és que ara aquesta informació està recolzada per ISO/IEC 27001 i ISO 9001, normes certificables que, després d’unes exhaustives auditories, han estat atorgades a la nostra empresa.

Read More

 0

El preu de l’habitatge a Espanya pujarà un 3% en 2017

El preu mitjà dels immobles seguirà pujant en el quart trimestre de l'any fins als 1.540 euros/metre quadrat. Això significa que un pis estàndard de 90 metres quadrats tindrà un preu d'entre 130.000-150.000 euros a tancament d'any.

Read More

 0

Audidat, franquícia líder en LOPD informa sobre les modificacions en el nou reglament europeu de protecció de dades

Audidat, especialitzada en LOPD, està al tant de les últimes novetats del sector. En aquest cas, parlem del règim sancionador, una de les principals novetats que estableix el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679).

Read More

 0

Expense Reduction Analysts amplia els seus socis consultors

Miguel Ángel és un veterinari espanyol, graduat en bioquímica a Madrid, amb màster en direcció estratègica realitzat en el ITAM (Mèxic D.F.), que ha desenvolupat la seva activitat professional en vendes i màrqueting, R+D+i, desenvolupament de negoci, direcció regional i direcció general. La seva experiència multinacional i multicultural es va iniciar en "Leche Pascual" i va prosseguir més de 20 anys en nombrosos països: Espanya, Portugal, Brasil, Mèxic, Argentina, Colòmbia i Unió dels Emirats Àrabs.

Read More

 0

BEEP Castalla s’estrena amb molta força

BEEP Castalla ha obert les seves portes aquest estiu per posar-se al servei dels consumidors d’informàtica i de tecnologia del municipi alacantí i de la zona.

Read More

 0

Stop & Go cap al teu projecte d’èxit: Emprèn amb una franquícia!

Stop & Go aturat, reflexiona i inicia el camí cap al teu projecte d'èxit. Les franquícies t'ajudaran a aconseguir-ho. Emprèn amb una franquícia!

Read More

 0

Imaginarium

Imaginarium és la cadena de botigues de joguines més especialitzada del món, amb més de 400 punts de venda en 31 països, que ofereix a les famílies fórmules d'aprenentatge, diversió amb la màxima garantia de qualitat i seguretat.

Read More

 0

Nuevas franquicias de Proenergía en Galicia y Madrid.

LA FRANQUICIA PROENERGIA. Próximas aperturas de 2 nuevas franquicias de Proenergía en Galicia y Madrid.

Read More

 0

Webinar ERA 27 de Julio

En los próximos días llevaremos a cabo una sesión de webinar donde le proporcionaremos una visión general sobre nuestro modelo de negocio y entender nuestra red y a la gente que forma parte de ella.

Read More

 0

LA FRANQUICIA AHORRALIA.ES: NUEVAS FRANQUICIAS EN MURCIA Y CASTELLON

Ultimando las nuevas incorporaciones y aperturas para Murcia y Castellón en forma de franquicia.

Read More

 0

Franquicia Needbudget: oferta incorporación verano

Os presentamos nuestra oferta para que te incorpores a nuestra franquicia digital (Válida para los meses de Julio y Agosto).

Read More

 0

LA FRANQUICIA PROENERGIA: Nuevos acuerdos de financiación

Hemos incorporado nuevos acuerdos de financiación con nuevos proveedores de equipos y maquinaria a nuestra red de franquicias.

Read More

 0

LA FRANQUICIA AHORRALIA.ES. Más de 300 productos de ahorro

Con las próximas incorporaciones de nuevos proveedores y marcas al negocio Ahorralia.es, llegamos a trabajar con más de 300 productos de ahorro y comercializadoras de servicios por toda España

Read More

 0

Exes – Grup Expofinques tindrà una nova oficina a Cornellà de Llobregat

EXES – Grup Expofinques, amb l'objectiu de seguir creixent com a marca reconeguda ha realitzant un espot televisiu que es podrà a TV3.

Read More

 0

Próxima apertura de franquicia Needbudget para Valencia

EL PORTAL DE PRESUPUESTOS ONLINENEEDBUDGET.COM Próxima apertura de franquicia para las Islas Baleares. Needbudget.com tiene previsto abrir 7 nuevas franquicias hasta final de año.

Read More

 0

Exes – Grup Expofinques obrirà una nova oficina a Sitges

EXES – Grup Expofinques, amb l'objectiu de seguir creixent com a marca reconeguda ha realitzant un espot televisiu que es podrà a TV3.

Read More

 0

AUDIDAT

AUDIDAT es la primera Consultora de protección de datos que nace con una nueva filosofía de trabajo que permite dar soluciones de una forma ágil al cliente a través de la asistencia presencial, por teléfono o internet.

Read More

 0

LA FRANQUICIA PROENERGIA: Soluciones energéticas

Con nuestra metodología de trabajo, las franquicias recogen los datos de los clientes, la central los analiza y les hace una propuesta global de eficiencia, incluyendo una financiación del 100 % de las medidas y equipos necesarios

Read More

 0

LA FRANQUICIA AHORRALIA.ES: LLEGA A 52 FRANQUICIAS

Con las próximas aperturas Ahorralia.es en Madrid, Cádiz y Valencia, llegamos a 52 puntos de ahorro repartidos por toda España, consolidándose como la red de franquicias especializada en el ahorro en energía, telefonía y seguros líder y con más compañías de España.

Read More

 0

Próxima apertura de franquicia Needbudget para las Islas Baleares.

EL PORTAL DE PRESUPUESTOS ONLINENEEDBUDGET.COM Próxima apertura de franquicia para las Islas Baleares. Needbudget.com tiene previsto abrir 7 nuevas franquicias hasta final de año.

Read More

 0

LA FRANQUICIA AHORRALIA.ES: DOS NUEVAS FRANQUICIAS

Ahorralia.es tiene previsto la apertura de 2 nuevas franquicias en Madrid y Valencia, consolidándose como la red de franquicias especializada en el ahorro en energía, telefonía y seguros líder y con más compañías de España.

Read More

 0

El coaching per a directius amb The Growth Coach

The Growth Coach ha creat el programa per a directius anomenat Strategic Manager Coaching. Aquesta iniciativa s’ha impulsat desprès de detectar que moltes empreses tenien gerents compromesos amb l’empresa, però que realment necessitaven desenvolupament professional. També es va descobrir que aquests clients tenien grans empleats que podrien ser gerents amb el suport necessari.

Read More

 0

COM TRIAR LA MILLOR FRANQUÍCIA

Quan un emprenedor es proposa obrir una franquícia es troba davant d'una amplíssima oferta d'ensenyes que li ofereixen, d'una manera o altra, l'oportunitat de desenvolupar un negoci. Però davant d'una oferta tan variada i diversa, com triar?

Read More

 0

Nova campanya televisiva de EXES – Grup Expofinques

EXES – Grup Expofinques, amb l'objectiu de seguir creixent com a marca reconeguda ha realitzant un espot televisiu que es podrà a TV3.

Read More

 0

donpiso llega a las 90 oficinas con nuevas franquicias en Barcelona y Las Palmas

donpiso llega a las 90 oficinas con nuevas franquicias en Barcelona y Las Palmas EL MERCADO DE LA VIVIENDA EMPUJA EL CRECIMIENTO DE LAS EMPRESAS INMOBILIARIAS Los mercados catalán y canario son dos de los más dinámicos de España por su volumen de compraventas de viviendas.

Read More

 0

LA FRANQUICIA AHORRALIA.ES: NUEVAS FRANQUICIAS

ahorralia.es Catarroja Ahorralia.es tiene previsto la apertura de 3 nuevas franquicias en Sevilla, Madrid y Vigo, consolidándose como la red de franquicias especializada en el ahorro en energía, telefonía y seguros líder y con más compañías de España.

Read More

 0

Exes – Grup Expofinques inicia una nova etapa

Exes – Grup Expofinques ha engegat un ambiciós pla d'expansió amb el qual pretén guanyar molt més pes al mercat immobiliari estatal.

Read More

 0

ON SON LES OPORTUNITATS DE NEGOCI?

ON SON LES OPORTUNITATS DE NEGOCI? En els temps que corren, tots ens preguntem on són les oportunitats de negoci.

Read More

 0

BUREAU VALLÉE: LAS PRIMERAS MARCAS A PRECIOS BAJOS ¡LLEGAN A MADRID!

El pasado 18 de Mayo Bureau Vallée inauguró su primera tienda en el corazón de la capital. El establecimiento situado en el barrio de Chamberí

Read More

 0

LA FRANQUICIA AHORRALIA.ES: 2 NUEVAS FRANQUICIAS

Ahorralia.es abre 2 nuevas franquicias durante el mes de Mayo en Bilbao y Madrid, consolidándose como la red de franquicias especializada en el ahorro en energía, telefonía y seguros líder y con más compañías de España.

Read More

 0

¿Per què invertir a Catalunya?

el darrer rànquing del 'Financial Times' sobre l'atracció d'inversió directa col·loca Catalunya com la regió més atractiva per rebre inversions en el període 2016-2017, i Barcelona lidera les grans ciutats del continent en atractiu. Una de les formes d’inversió es materialitza a través de le sfranquícies. Models de negoci probats que representen una bona oportunitat per als inversors extrangers.

Read More

 0

Logia: El mundo del tatuaje, un sector económico en expansión

Cuatro de cada 10 jóvenes nacidos entre los años 1981 y 1995, los conocidos como la Generación del Milenio, se han realizado algún tipo de tatuaje y cerca de la mitad de ellos tiene más de uno.

Read More

 0

LAS FRANQUICIAS INMOBILIARIAS AUMENTAN SU NÚMERO DE OFICINAS EN ESPAÑA

donpiso llega a las 88 oficinas con nuevas franquicias en Barcelona y Zaragoza
La inmobiliaria acumula 12 nuevas oficinas en lo que va de año, una cada 12 días
A este ritmo de crecimiento, en 2017 […]

Read More

 0

14 de juny: Jornada “Altres formes d’emprendre i Créixer” Celrà (Girona)

El proper dia 14 de juny es celebrarà la jornada la jornada: "Altres formes d'emprendre i créixer" organitzada per Franquicies.cat, Top Ten Franquicias i els Ajuntaments de Celrà i de Vilablareix

Read More

 0

L’ÈXIT D’OBRIR UNA FRANQUÍCIA

De què depèn el teu èxit com a franquiciat? Existeix un model de negoci rendible en el moment actual?

Read More

 0

donpiso abre una nueva franquicia en Vilanova i la Geltrú (Tarragona)

donpiso abre una nueva franquicia en Vilanova i la Geltrú (Tarragona) con la que suma 86 oficinas en España

Read More

 0

Esdeveniments i oportunitats al món de la franquícia

El primer d’aquests esdeveniments és el Dia de l'Emprenedor de Tarragona, que se celebrarà el proper 17 de maig al Mas de les Gralles, una situació privilegiada a la localitat de la Bisbal del Penedès, a la província de Tarragona. Un entorn immillorable per gaudir d’una jornada interesant i enriquidora.

Read More

 0

donpiso asistió a FranquiShop Murcia para reunirse con los emprendedores

donpiso asistió a FranquiShop Murcia para reunirse con los emprendedores El evento tuvo lugar ayer con la asistencia de 70 franquicias y más de 250 emprendedores interesados en modelos de franquicia como el de donpiso

Read More

 0

10 raons per invertir en una franquícia

Coneix les 10 principals raons per invertir en una franquícia.

Read More

 0

EL PORTAL DE PRESUPUESTOS ONLINE NEEDBUDGET.COM

Ya puedes formar parte del negocio de Internet a través de una de las plataformas de mayor crecimiento. La franquicia de needbudget.com no para de crecer.

Read More

 0

LA FRANQUICIA PROENERGIA.

Proenergía tiene previsto abrir 10 nuevas oficinas durante 2017 y se consolida como la franquicia especializada en la implantación de Soluciones Energéticas 100 % Financiadas.

Read More

 0

LA FRANQUICIA AHORRALIA.ES

El pasado mes de Abril, Ahorralia consiguio surécord en gestión de contratos a nivel nacional. Están preparando las aperturas de Madrid y Bilbao

Read More

 0

COPI COPY

Copi Copy és una franquícia de botigues de fotocòpies, impressió digital i disseny gràfic.

Read More

 0

Optimmum Estilistas está en plena expansión

La cadena de peluquerías low cost Optimmum Estilistas está en plena expansión. Posicionado como perfecto autoempleo.

Read More

 0

TENTAZIONI en expansión

La marca de moda femenina inicia un nuevo proceso de expansión para el segundo semestre del año.

Read More

 0

STREET FOODLE

Restaurant i Take Away.
Street Foodle és un restaurant de menjar ràpid i saludable. Un mateix espai et porta al concepte de restauració més desitjada de Nova York i Europa.
Inversió: 400€/m2, segons les característiques del local

Read More

 0

Street Foodle expandeix el seu model innovador de street food internacional

Street Foodle expandeix el seu model innovador de street food internacional La cadena de restaurants obrirà a l'any vinent sis nous locals de gastronomia multicultural a Catalunya i Madrid

Read More

 0

PC BOX

PC BOX s'ha situat al mercat espanyol com a cadena de referència per experts en informàtica.

Read More

 0

donpiso llega a las 85 oficinas en toda España con la firma de 5 nuevas franquicias

BARCELONA Y MADRID, DOS DE LOS MOTORES DEL MERCADO DE LA VIVIENDA La inmobiliaria abre cinco nuevas oficinas franquiciadas, una en Madrid y otras cuatro en Barcelona y su área metropolitana Ya son nueves las nuevas oficinas de donpiso en lo que va de año, una media de casi tres nuevas oficinas al mes

Read More

 0

Carrefour obre 13 Express en un mes i supera els 560 establiments a Espanya

Carrefour Express ha inaugurat 13 establiments durant el mes de març, amb els quals l'ensenya supera ja els 560 supermercats a Espanya. La cadena també ha obert, per primera vegada a la seva història, un supermercat Express a Andorra.

Read More

 0

VINALIUM celebró la tercera edición de su “Feria de vinos”.

El pasado domingo 2 de abril, VINALIUM celebro su evento anual, organizado exclusivamente para sus franquiciados y mejores clientes.

Read More

 0

AHORRALIA

Assessoria de serveis bàsics (telecomunicacions, energia, assegurances) per a tot tipus de clients (particulars, professionals, comerços, indústries, etc.)

Read More

 0

Needbudget.com

Portal per a la gestió de pressupostos online de qualsevol producte o servei

Read More

 0

El imparable crecimiento del sector del tatuaje: Logia Barcelona

El centre de tatuatges Lògia Barcelona manté el seu...

Read More

 0

ESTUDIO DE DONPISO: EL PERFIL DEL COMPRADOR DE VIVIENDA EN ESPAÑA

El comprador medio adquiere su primera vivienda a los 32 años, tiene estudios superiores, trabaja y está casado El cliente nacional copa el 82% de las adquisiciones en España. Por nacionalidades, franceses (33%), británicos (32%) y rusos (16%) acaparan la mayor parte del mercado extranjero

Read More

 0

donpiso participará en la 27ª edición de FranquiShop en Barcelona

El evento tendrá lugar el próximo miércoles, 22 de marzo, en el Hotel NH Constanza de La Illa Diagonal de Barcelona Asistirán más de 60 cadenas para dar a conocer una amplia variedad de conceptos de negocio

Read More

 0

Primer Coach certificado por The Growth Coach® en España

Hernando Martínez Herrero, emprendedor de Albacete, es el primer representante español de The Growth Coach, la empresa líder mundial de Coaching de negocios. Residente en la ciudad de Albacete, Hernando Martínez es el primer Coach de negocios certificado bajo el proceso Strategic MindsetTM de la marca The Growth Coach en España y comenzará operaciones en marzo.  

Read More

 0

Un nuevo franquiciado se une a la red de ERA en Marzo

La firma de consultoría especializada en reducción de gastos, Expense Reduction Analysts (ERA), confirma la entrada de un nuevo asociado, en su red de consultores de España. Su nombre es Antonio Marrero.

Read More

 0

donpiso llega a las 80 oficinas en toda España con dos nuevas franquicias en Madrid

La inmobiliaria abarca los 69.500 inmuebles a la venta que forman el mercado madrileño a través de sus ocho oficinas en la provincia. El 42,5% de los pisos a la venta en la provincia están en Madrid ciudad.

Read More

 0

Bureau Vallée celebra su seminario anual

El compromiso social y medioambiental: Su apuesta para los próximos 25 años.

Read More

 0

donpiso participará en la 26ª edición de FranquiShop en Sevilla

Asistirán más de 60 cadenas y cerca de 300 emprendedores para conocer una amplia variedad de conceptos de negocio

Read More

 0

Vinalium incrementa les vendes en el 2016

La cadena barcelonina de botigues especialitzades en vins i destil·lats tanca el seu millor any de facturació, amb un creixement superior al 20% en vendes sobre l'any 2015

Read More

 0

Vinalium

Botiga especialitzada en vins

Read More

 0

El mercat de l’habitatge a Barcelona creix més enllà de la seva àrea metropolitana

El 84% dels pisos a la venda de la província de Barcelona no són a Barcelona ciutat. La xifra segueix sent de més del 60% si a la capital se li suma la seva primera corona metropolitana

Read More

 0

La transformació social, econòmica i tecnològica arriba a Bizbarcelona per impactar en les empreses

Amb solucions perquè les pimes i les persones emprenedores s'adaptin a entorns de canvi

Read More

 0

Donpiso participarà a la XXV edició de FranquiShop a Las Palmas de Gran Canària

L'esdeveniment tindrà lloc el dijous 16 de febrer al Palau de Congressos Auditori-Alfredo Kraus

Read More

 0

Donpiso va augmentar en un 76% el seu volum d’operacions el 2016

La xarxa immobiliària va passar dels 213.200.000 als 375 milions d'euros en un any que ha suposat la consolidació del sector.

Read More

 0

Granollers acollirà la primera jornada de formació “Com obrir una franquícia”

L'acte es celebra el dia 27 de gener a Can Muntanyola. La sessió de formació tindrà una durada de 5 h, començant a les 9:00 i finalitzant a les 14:00 h.

Read More

 0

Logia consolida un model de gestió que duplica els ingressos de la companyia

El centre de tatuatges Lògia Barcelona manté el seu...

Read More

 0

Amb SeQura i Imaginarium, paga sense diners i compra a botiga només amb el DNI

El nou servei 'Regala primer, paga al febrer' d'Imaginarium permet als seus clients realitzar les seves compres nadalenques només registrant-se amb el seu mòbil i posposant el pagament fins a febrer o fraccionant-lo en 3 o 6 mesos

Read More

 0

L’àrea metropolitana de Barcelona és 500 euros més barata que la capital

PREU DEL METRE QUADRAT A LA SEGONA CORONA DE BARCELONA

Read More

 0

Obertura donpiso Dènia

València és la cinquena comunitat espanyola on menys costa comprar un habitatge Els valencians realitzen menys de la meitat d'esforç econòmic que a les Balears per a la compra d'un habitatge

Read More

 0

Optimmum Estilistes

Centre de peluquería Low Cost.

Read More

 0

Logia inicia la seva expansió mitjançant franquícies

Logia es consolida com un referent d'èxit empresarial en el sector del tatuatge. El seu sistema de gestió fa possible el llançament de 11 noves franquícies previstes a Espanya el pròxim any.

Read More

 0

Franquícies de bugaderies d’autoservei, un sector en ple creixement

Una de les claus d'aquest creixement ha estat l'expansió a través del model de franquícies que ha permès, d'una banda, que les cadenes s'expandeixin al llarg del territori, i d'altra banda, generar un model de negoci pròsper pels franquiciats.

Read More

 0

PAMBAO idea ‘Halloweek’, una proposta gastronòmica setmanal per celebrar la Nit de bruixes

El protagonista d'aquesta nova oferta és un bany elaborat amb tinta de calamar

Read More

 0

Donpiso arriba a les 75 oficines l’any 2016

La immobiliària signa a la Roca del Vallès la seva franquícia número 54, que es suma a les 21 oficines pròpies El municipi barceloní ha incrementat la seva població en més del 42% en els últims 15 anys

Read More

 0

L’especialització en el producte i la innovació, claus de l’èxit de Pambao

La central preveu més de quatre obertures per a finals d'any

Read More

 0

Nova jornada Coneix les franquícies, Tortosa, 13 d’octubrede 2016

Vine a descobrir les franquícies:
Lloc: Viver d’empreses c. nova estació, 21 43500 Tortosa

Data: Dijous, 13 d’octubrede 2016, a les 15:30h

Tota la informació: https://www.facebook.com/events/188761014893625/

Read More

 0

Els estrangers compren el 27,5% dels pisos de Canàries

Donpiso aprofita l'augment de la demanda al mercat Canari per obrir la seva segona oficina a Las Palmas Amb aquesta obertura, la immobiliària arriba a les 54 franquícies que es sumen a les 20 oficines pròpies

Read More

 0

L’Escola Infantil Txanogorritxu inicia la seva expansió nacional amb un nou centre a València

La cadena de guarderies confirma el seu lideratge al País Basc obrint també una franquícia al centre de Bilbao

Read More

 0

Vendre un pis a Espanya és tres vegades més ràpid el 2016

Els franquiciats de l’empresa immobiliària disposaran de facilitats d’accés al crèdit al finançament.

Read More

 0

Tranquil·litat i experiència en un model de FRANQUICIA

BENESTAR ha aconseguit, gràcies a la combinació de l’estètica tradicional amb les últimes tecnologies, esdevenir un centre de referència en el sector, sent la seva prioritat oferir un tracte càlid i professional a tots els seus clients.  

Read More

 0

Donpiso firma un acord amb Banc Sabadell

Els franquiciats de l’empresa immobiliària disposaran de facilitats d’accés al crèdit al finançament.

Read More

 0

Donpiso signa una nova oficina franquiciada a Baracaldo, Biscaia

Amb aquesta obertura, donpiso registra 51 franquícies a 2016, de les quals 3 es troben al País Basc.

Read More

 0

Inauguració donpiso a les Illes Canàries

Donpiso obre un centre d’expansió a Las Palmas de Gran Canaria, després d’una inversió de mig milió d’euros

Read More

 0

Caprabo obre un supermercat a Barcelona

Amb el model franquiciat, Caprabo incideix en el supermercat de proximitat, en incrementar el servei a client, en cobrir la major quantitat de necessitats de consum per metre quadrat, mantenint la qualitat, la capacitat d’estalvi, els serveis de valor afegit i la personalització.

Read More

 0

Una escola infantil Txanogorritxu, a 5 minuts de casa

L'escola infantil Caputxeta Vermella compta amb 10 centres i projecta la construcció de cinc més convertint-se així en el grup capdavanter.

Read More

 0

Proenergia

consultoría especialista en eficiencia energética

Read More

 0

Bureau Vallée

Papereria, Material d'Oficina, Mobiliari, Cartutxos de Tinta i Informàtica.

Read More

 0

THE GROWTH COACH

Coaching

Read More

 0

Donpiso obre franquícia a Mallorca

L'empresa de serveis immobiliaris donpiso, amb seu a Barcelona, obrirà aquest mes de maig la primera oficina a Illes Balears, concretament a Palma de Mallorca.

Read More

 0

Caprabo avança la seva expansió en format franquícia

L'obertura d'aquestes franquícies ha suposat la creació d'uns 250 llocs de treball i la incorporació de més de 12.000m2 de superfície comercial a la seva xarxa, amb una inversió aproximada d'uns 7 milions d'euros.

Read More

 0

Donpiso obre franquícies a Vilassar de Mar i Castelldefels

L'empresa de serveis immobiliaris donpiso, amb seu a Barcelona, suma dues noves oficines a Catalunya, amb l'obertura d'una a Vilassar de Mar (Maresme) i una altra que es concretarà al maig a Castelldefels (Baix Llobregat).

Read More

 0

Donpiso col·labora amb l’ajuda als refugiats

L'empresa de serveis immobiliaris donpiso, amb seu a Barcelona, ha signat un acord de col·laboració amb ACNUR, l'agència de l'ONU per als refugiats. Gràcies a aquest acord, donpiso s'uneix a la xarxa de "empreses solidàries" d'aquesta organització internacional.

Read More

 0

Acord de col·laboració entre ACF i Addingplus

L'Associació Catalana de Franquiciadors (ACF) i Addingplus han signat un acord de col·laboració per oferir als associats noves solucions en el camp del control de la imatge visual corporativa.

Read More

 0

Facilitats per a la tramitació de llicències

Franquícies.cat i TramitaTu signen un conveni per facilitar l’obtenció de les obligades llicències municipals a qualsevol persona que vulgui obrir una franquícia.

Read More

 0

Donpiso incrementa la seva plantilla

L'empresa de serveis immobiliaris donpiso incrementa la seva plantilla un 120% en els darrers 2 anys i, actualment compta amb prop de 300 empleats.

Read More

 0

Expense Reduction Analysts

Assessoria i consultoria

Read More

 0

Donpiso

Es una empresa de serveis immobiliaris especialitzada, bàsicament, en la comercialització d'immobles. Disposa d'una xarxa d'oficines pròpies i associades que treballen, totes elles, amb paràmetres idèntics.
Inversió: 30.000€

Read More

 0

LOGIA Barcelona

Centres de tatuatge  

Read More

Comments Off

Carrefour Express

Supermercat

Read More

Comments Off

LA FÁBRICA DEL CARTUCHO

Cartutxs de tinta

Read More

Comments Off

KidsBrain

Aprenentatge cognitiu

Read More

 0

Anatolia Kebabs

Menjar ràpid

Read More

 0

Escola Bressol Caputxeta Vermella

Educació. La franquícia aporta molt valor afegit. Entre d'altres, es familiaritza als nens des dels 0 anys amb la llengua anglesa ajudant-nos més amb la comunicació gestual infantil.
Inversió: 55.000€

Read More

 0

Exes- Grup Expofinques

Serveis immobiliaris. Exes vol continuar creixent i ampliant el seu model de negoci. Per aquest motiu busquem nous socis que ens acompanyin en aquest viatge.
Inversió: 12.000€

Read More

 0

Frankfurt Medieval

Menjar ràpid. Frankfurt Medieval ofereix una temàtica inspirada en l'edat mitjana que es dirigeix a un públic familiar. La seva carta d’entrepans és extensa i original.
Inversió: 60.000€

Read More

 0

Beep

Informàtica

Read More

Comments Off

Carol Bruguera

Perruqueria

Read More

 0

Uñas en Nueva York

Estètica

Read More

 0

La Colegiala

Fleca i degustació

Read More

 0

Tailor & Co

Costura  

Read More

Comments Off

Bluedip

Moda

Read More

 0

Vaho

Moda i complements

Read More

 0

Sisters & Ro

Moda i complements

Read More

 0

Llagurt

Iogurteria

Read More

 0

Ingredients: cafè

Cafeteria

Read More

 0

Èxit de la Jornada de Comerç Urbà i Franquícies

La jornada va ser tot un èxit i hi van assistir prop d’un centenar de persones. El públic assistent estava format per càrrecs electes de diferents ajuntaments, tècnics municipals de promoció econòmica, persones emprenedores i professionals del sector comerç.

Read More

 0

Caprabo obre un nou supermercat a Barcelona

Caprabo obre un nou supermercat a Barcelona, amb 150 m2 de superfície comercial, un ampli horari d'atenció al client de 8 a 23 hores tots els dies de l'any

Read More

 0

Jornada de Comerç Urbà i Franquícies

Aquest esdeveniment tindrà lloc el dia 23 de febrer al matí, a Barberà del Vallès i posarà en valor el sistema de franquícia com a generadora d'ocupació i promoció econòmica dels municipis.

Read More

 0

Acord de col·laboració entre ACF i OTP

L’Associació Catalana de Franquiciadors i OTP Serveis d’Enginyeria, S.L. han signat un acord de col·laboració que ofereix una sèrie d’avantatges als associats de l’ACF.

Read More

 0

Catalunya informa

Premsa local

Read More

 0

Babel Idiomes

Acadèmia d'idiomes

Read More

Comments Off

Nostrum

Menjar per emportar

Read More

Comments Off

Caprabo obre una franquícia a Terrassa

El supermercat té una superfície comercial de 250 m2 i compta amb una plantilla composta per 6 persones. Amb aquesta nova obertura ja són 6 les botigues que Caprabo suma en aquest municipi.

Read More

 0

La franquícia catalana s’organitza

Un important grup d’empreses catalanes franquiciadores han creat la nova Associació Catalana de Franquiciadors (ACF) com una eina per a la promoció del sistema de franquícies.

Read More

 0

Franquícies.cat i Top Ten Franquicias s’alien per liderar el sector a Catalunya

Les dues empreses catalanes signen un acord estratègic de col·laboració per oferir als emprenedors les màximes garanties d’èxit per al seu negoci.

Read More

 0

La Fábrica del Cartucho: Bon ritme de creixement

L'empresa de Reus, La Fábrica del Cartucho ja compta amb un total de 20 punts de venda en tan sols un any repartits en diversos punts de la geografia.

Read More

 0

Èxit de participació al Congrés Ff Franquícia

El Congrés va reunir a 250 persones, que van tenir l'oportunitat de conèixer més a fons tota l'actualitat del sistema de franquícies

Read More

 0

Ff Franquícia futura

Banc Sabadell i l’AEF reuneixen destacats especialistes en el negoci de la franquícia, així com empresaris de marques de referència.

Read More

 0

Pans & Company remodela els seus locals

La nova imatge de Pans & Company busca millorar l'experiència del client a través d'un ambient més confortable i acollidor i una atmosfera amb més calidesa.

Read More

 0

Ens basem en una dieta mediterrània

Ens basem en una dieta mediterrània en la qual es menja de tot: carn, peix, llegums, cereals, làctics ... Si els aliments són ecològics, doncs molt millor.

Read More

 0

Nostrum incrementa un 16% les vendes

La firma ha aconseguit unes vendes de 6,9 ​​milions d'euros a 30 de juny de 2015 amb un creixement del 15,6% respecte a l'any 2014.

Read More

 0

Acord de col·laboració amb Inform@

Quinzenalment explicarem ets i uts del món de la franquícia en aquest mitjà de comunicació escrit en català i auditat per l'OJD amb 50.000 lectors diaris.

Read More

 0

Inner Nature inicia la seva expansió amb una franquícia a Sant Boi

Inner Nature, el supermercat ecològic i natural, ha iniciat la seva expansió amb una franquícia a Sant Boi de Llobregat.

Read More

Comments Off

Inner Nature ofereix 10.000 productes de les marques més prestigioses

Aquest ampli assortiment de productes és el principal valor d'aquesta cadena de botigues líder en l'alimentació saludable.

Read More

 0

Els nostres clients troben tot el que busquen en alimentació saludable

Entrevista a Silvia Higueras

Després de l’obertura d’una franquícia a Barcelona, ​​Inner Nature ha consolidat la seva expansió obrint un nou supermercat d’alimentació saludable a València. És la segona botiga pròpia d’aquesta empresa valenciana que […]

Read More

 0

L’alimentació saludable està en creixement

"El gerent, propietari i fundador de Inner Nature, el supermercat ecològic i natural, és un expert en l'alimentació saludable."

Read More

 0

Ensenyar a aprendre idiomes; una oportunitat amb projecció

Ensenyar a aprendre amb la garantia que els estudiants aconseguiran un títol reconegut.

Read More

 0

L’alimentació saludable està en creixement

"El gerent, propietari i fundador de Inner Nature, el supermercat ecològic i natural, és un expert en l'alimentació saludable."

Read More

 0

Neix l’Associació Catalana de Franquiciadors

La ACF estarà integrada per tots els socis de l'AEF que tinguin la seva seu central a Catalunya.

Read More

Comments Off

Elefante Azul

Rentat de vehicles  

Read More

Comments Off

D-pilate

Tractaments medico-estètics  

Read More

Comments Off

Coaliment

Supermercats

Read More

Comments Off

Cartridge World

Consumibles d’impressora

Read More

Comments Off

Engel & Völkers

Immobiliària  

Read More

Comments Off

Enrique Tomás

Xarcuteria i degustació

Read More

Comments Off

EducaChild

Ensenyament

Read More

Comments Off

Santiveri

Productes dietètics

Read More

Comments Off

La fábrica del cartucho. Un model d’èxit.

La fábrica del Cartucho va exposar a Barberà del Vallès una idea de negoci senzilla, de baixa inversió i amb un mercat a l'alça.

Read More

 0

Seven Secrets

Estètica i Bellesa

Read More

Comments Off

Golden Point

Moda íntima

Read More

Comments Off

Calzedonia

Moda íntima

Read More

Comments Off

1001 Baterías Pilas

Bateries, piles i carregadors

Read More

Comments Off

Roquichic

Perruqueria canina

Read More

Comments Off

Belgious

Geladeria

Read More

Comments Off

Unicis

Gabinets matrimonials

Read More

Comments Off

Room session a Barberà del Vallès

El proper 21 de maig presentem a Barberà del Vallès una franquícia amb moltes oportunitats. Comencen les room session.

Read More

 0

L’ AEF torna a la seva cita anual amb Expofranquicia

L’ Asociación Española de Franquiciadores (AEF) estarà present un any més a Expofranquicia, que celebrarà la seva 21a edició del 23 al 25 d’abril, al Pavelló 4 del recinte firal d’ IFEMA a Madrid.

Read More

 0

La Franquícia UNICIS facilita el camí a l’emprenedor

UNICIS, 1ª xarxa de franquícies d’agències matrimonials d’Europa, arriba a un acord amb Triodos Bank.

Read More

 0

Babel Idiomes facilita el finançament als seus franquiciats

L'empresa ha arribat a un acord, que es signarà amb el Banc Sabadell, per aportar les eines financeres necessàries.

Read More

 0

Babel Idiomes, una marca amb 30 anys d’hist​ò​ria comença a franquiciar

Després de presentar-se oficialment en el saló FranquiCat 2015, Babel Idiomes inicia la seva expansió amb franquícies.

Read More

 0

Franquícia Nostrum a València

Nostrum ha obert, aquest dijous, una nova botiga a València. El nou establiment es troba al carrer Sant Vicent Màrtir 7 i és la tercera botiga que obre a la ciutat.

Read More

 0

Som diferents

El nostre modus operanti és senzill. Si una persona vol obrir una franquícia en una zona determinada de Catalunya, aquí por trobar la relació de marques que hi estan interessades

Read More

 0

Marques de confiança

... el més sincer agraïment de part de Franquícies.cat per haver confiat en el primer portal per l'expansió de marques franquiciadores a Catalunya.

Read More

 0

Neix Franquícies.cat

Donem el tret de sortida a una nova plataforma per la promoció econòmica de les persones i els municipis de Catalunya. Aquest espai destaca per la...

Read More

 0

Presentem el portal de franquícies de Catalunya!

El proper dilluns 23 de març presentem Franquícies.cat, el primer portal per l'expansió de franquícies a Catalunya.

Read More

 0

ADK

Fast Food

Read More

Comments Off