Street Foodle expandeix el seu model innovador de street food internacional

La cadena de restaurants obrirà a l’any vinent sis nous locals de gastronomia multicultural a Catalunya i Madrid

Street Foodle ha iniciat la seva expansió de street food internacional per Espanya. La innovadora cadena, on convergeixen els sabors de Mèxic, Taiwan, Vietnam i Japó, té previst obrir sis nous restaurants a Catalunya i Madrid durant el 2017-2018. Per aquest motiu, Street Foodle participarà a la 23a edició d’ Expofranquicias, que es celebrarà del 20 al 22 d’abril, al recinte firal IFEMA de Madrid per tal de seguir amb el seu projecte d’expansió mitjançant franquiciats.

IMG_9609-2

Darrere de Street Foodle hi ha dos joves emprenedores, Laia Berenguer, de 27 anys, i Estefania Alegre, de 30 anys, que volen donar un tomb al típic i establert fast food, “hamburguesa i entrepà”, donant pas a altres opcions gastronòmiques. Basant-se en l’experiència personal dels seus viatges, van obrir amb molt èxit un restaurant a Granollers on ofereixen quatre mons de sabors: Mèxic, Taiwan, Vietnam i Japó. En un mateix espai ofereixen tacos, burritos, noodles, gua bao, sushi i goicuon, entre d’altres plats d’una carta diversa i creativa. La gastronomia multicultural és el secret del èxit de Street Foodle que, mitjançant l’ambient i atmosfera dels restaurants, aconsegueix fer viatjar als comensals a llocs exòtics. Entrar a Street Foodle és com passejar pels abarrotats carrers de Hanoi, el centre de Taipei o pel mercat de Coyoacán.

No obstant, la intenció és ampliar l’oferta de tipus de cuina al mateix temps que es desenvolupa l’expansió. “Volem fer un restaurant de carrer de tot el món” explica Laia Berenguer, que afegeix: “Som fidels a la filosofia del menjar lent, el slow food, en què la frescor i la qualitat dels ingredients és el principal, així a Street Foodle ens diferenciem clarament dels típics refrigerats de les cadenes de menjar ràpid i de les botigues de menjar per emportar”. Es tracta, doncs, d’un concepte modern, d’inspiració novaiorquesa, amb una alimentació cosmopolita, equilibrada i sana. De fet, Street Foodle té dos formats de local: servei de restaurant i take away.

L’expansió s’iniciarà amb l’obertura d’un nou local de Madrid a través del sistema de franquícia. El gran aliat del franquiciat és el sistema de treball de Street Foodle amb cuina central, que facilita la gestió dels establiments i, al mateix temps, assegura l’aplicació de les millors tècniques en l’elaboració dels plats.

Presentació a Expofranquicia 2017

Street Foodle es presentarà en Expofranquicia 2017, que tindrà lloc del 20 al 22 d’abril, al recinte firal IFEMA de Madrid. Aquest certamen es convertirà en una cita ineludible per a tots aquells que vulguin obrir la seva franquícia de Street Foodle. Aquesta fira suposa, per a inversors i empreses, el trampolí que afavoreix l’alta visibilitat que suposa participar en una exposició de tal calibre.

 

Si vols ampliar la informació per obrir una franquícia Street Foodle fes click aquí