Stop & Go cap al teu projecte d'èxit: Emprèn amb una franquícia!

“Fa tres anys vaig crear una empresa. L’activitat va bé, les xifres de facturació són bones … No obstant això, no sento haver arribat a un punt de realització personal i professional que em satisfaci “.

Et sents identificat / a amb aquesta reflexió?

Hi ha persones capaces de dur a terme projectes d’envergadura amb aparent facilitat. Portades a la pràctica, les seves idees donen bons fruits, generen ocupació, creixen … No obstant això, no deixen de sentir frustració, insatisfacció, sensació de no estar en el lloc que els correspon.

Quan arribem a aquest moment és aconsellable fer una parada en el camí. Igual que fa el muntanyenc quan en la seva ascensió al cim dubte sobre la ruta a seguir: s’atura, respira profundament, beu aigua fresca i determina per on continuar.

Si no estem segurs que la nostra ruta o pla sigui l’idoni per arribar al cim o meta, podem canviar l’itinerari sense haver de canviar el nostre objectiu. D’aquesta manera, gaudirem molt més del camí. Però per a això necessitem conèixer aspectes sobre nosaltres mateixos que, moltes vegades, no són massa evidents. Saber com responem davant les diferents situacions, quins valors i motivacions ens mouen, com ens relacionem amb els altres, quines competències tenim més desenvolupades i quines hem de millorar resulten ser elements clau per saber com arribar a on volem anar.

Quan ens trobem amb un emprenedor / a interessat / da en una franquícia i que està vivint aquesta situació, l’animem a que dugui a terme un treball d’autoconeixement que l’orientarà de manera fiable. Per a això, utilitzem qüestionaris homologats que identifiquen diversos aspectes relacionats amb l’exercici de les persones: el seu estil comportamental, les seves motivacions i les seves competències claus. D’aquesta manera, la persona troba respostes a preguntes com les següents:

– Com respon davant els problemes i desafiaments?

– Com influeix en els altres?

– Quin és l’ambient de treball coherent amb el seu estil de lideratge?
El conjunt de resultats ens aporta una resposta integrada sobre el talent únic i exclusiu de cada persona i aporta pistes molt vàlides i fiables perquè pugui expandir tot el seu potencial en els reptes que es proposi. Les respostes a les preguntes anteriors, i a altres, ajuda a decidir quina és la millor via per assolir els nostres objectius. Podràs saber, per exemple, quin tipus de franquícia encaixa amb el teu perfil. Treballar cada dia en el que més ens agrada i de la manera que desitgem és el que fa que els negocis funcionin i prosperin.