Pans & Company ha anunciat la remodelació d’11 restaurants.

Els últims establiments a incorporar la nova imatge de la companyia són els de Passeig de Gràcia i Rambla de Sant Josep a Barcelona, i els de Gran Via i la Puerta del Sol a Madrid: 4 locals de localització estratègica que tornen a obrir les portes amb un perfil renovat i més actual, adaptat als nous temps.

En total, els locals de Pans & Company amb nova imatge es distribueixen de la següent manera: 6 a Barcelona (Centre Comercial Can Drago, Centre Comercial Màgic de Badalona, Urquinaona, Portal de l’Àngel, Passeig de Gràcia i Rambla de Sant Josep ), 4 a Madrid (plaça de Callao, Carrer Postas, Gran Via i Puerta del Sol) i 1 a València, al carrer Russafa.

pans and company remodela restaurants

Amb aquestes noves incorporacions, la companyia supera les seves expectatives de tancar l’any amb 10 noves remodelacions, complint dos mesos abans amb el seu pla previst per a aquest any.

La nova imatge de Pans & Company busca millorar l’experiència del client a través d’un ambient més confortable i acollidor i una atmosfera amb més calidesa. Tots ells disposen d’una zona independent anomenada Cafè Pans, on els clients poden gaudir a qualsevol hora del millor cafè i productes de pastisseria artesanal elaborats cada dia al restaurant, així com una secció de pizzes al tall que poden ser consumides en el propi local o per emportar, que se sumen als tradicionals entrepans que componen l’oferta principal de la marca.

En paraules de Sergio Rivas, CEO d’Eat Out, “el 2015 hem fet una forta aposta per la remodelació dels nostres locals més representatius, ubicats a les zones comercials més importants de Barcelona, Madrid i València, que ens donaran molta visibilitat de cara a els nostres clients. Una nova imatge que està resultant una veritable fórmula d’èxit, amb creixements per sobre del 30% en aquells locals amb el nou format de Pans & Company “.

Pans & Company

Pans & Company és la marca més emblemàtica del Grup Eat Out. Creada el 1991, és la companyia líder en el mercat espanyol de sandvitxeria, amb una xarxa de 192 restaurants a tancament de 2014, dels quals 132 es troben al nostre país, i que venen més de 20 milions d’entrepans a l’any. La cadena aposta per una nova dimensió al concepte de restauració ràpida de qualitat, basat en un disseny cura dels seus restaurants, que compten amb personalitat pròpia i diferenciada, adaptats a les tendències del consumidor més exigent, oferint la millor qualitat gastronòmica, servei, preu i entorn.

Eat Out és un dels grans grups de restauració a Espanya, amb 11 marques pròpies de la talla de Pans & Company, Ribs i Dehesa Santa Maria, i altres com ADK, FresCo, Pastafiore o Pollastre Campero, a més de ser el segon major operador nacional a Travel Food. El Grup Eat Out compta amb més de 400 restaurants que van aconseguir un volum de facturació superior als 240 milions d’euros el 2014, i que reben a més de 50 milions de clients al llarg de l’any. Un Grup amb més de 25 anys d’experiència, que forma part del Holding multinacional Agrolimen.

Si vols tenir més informació de la franquícia només cal que consultis la seva fitxa a Franquícies.cat