El protagonista d’aquesta nova oferta és un bany elaborat amb tinta de calamar

Madrid, 24 d’octubre de 2016.- PAMBAO, la primera franquícia d’espais gastronòmics gourmet a Espanya dedicada a l’indiscutible protagonista del menjar de carrer asiàtic, el bao (baobun o mollet xinès cuit al vapor), posa en marxa Halloweek. Aquesta proposta gastronòmica setmanal fa l’ullet a la festa de Halloween, incorporant del 24 d’octubre a l’1 de novembre un nou plat: un DarkBao. Es tracta un d’aquests mollets elaborat amb tinta de calamar, farcit de carbassa, pollastre teriyaki, formatge crema i ceba tendra xinesa. Aquest Halloweek es completa amb dues peces de Dim Sum a triar i una beguda; tot per 7,9 €.

 

Amb un bao de tinta de calamar, la marca ha volgut sumar-se a la també coneguda com a Nit de bruixes representant dos dels valors als què està associada aquesta celebració: terror i misteri. A l’interior del mollet, l’equip de R + D de PAMBAO ha optat per fusionar diferents productes i, novament, fer l’ullet a la nit de Halloween incloent carbassa; cal recordar que aquesta verdura, a la qual se li tallen cares terrorífiques, serveix de decoració a moltes cases d’Estats Units durant aquesta celebració.

 

A PAMBAO tenim molt en compte tendències i modes, volem sentir l’aire del carrer, en definitiva és part de la nostra essència. Vam observar que la nit de Halloween és un costum que ja s’ha instal·lat a Espanya i havíem de fer un gest de complicitat, un homenatge, a la nostra carta “, explica Bàrbara Buenache, xef executiva de PAMBAO. Aquesta és una mostra més de que l’equip de R + D de la central està en una recerca constant de l’excel·lència culinària.

 

Carmen Elvira, responsable d’Expansió de la marca, afegeix en al·lusió a Halloweek: “Amb aquesta nova incorporació durant una setmana donem també dinamisme a la nostra carta i experimentem amb nous sabors. Els nostres clients són molt atrevits i segur que els encanta veure un bao diferent. A més, aquesta proposta també ens val per provar coses noves i qui sap, si agrada molt el DarkBao potser calgui plantejar-ho com un dels baos habituals “.

 

Amb tot, PAMBAO seguirà oferint durant aquesta setmana tots els bos habituals: cochinita pibil amb jalapeños, pit de pollastre al curri groc, costelles a la barbacoa amb sorra d’avellanes o pop gallec amb una salsa tzatziki grega, entre molts altres.

logo_pambao_franquiciescat

bc24cbef-6da3-4b11-8044-1f5e91f6c8ef