Obertura donpiso Dènia

València és la cinquena comunitat espanyola on menys costa comprar un habitatge

Els valencians realitzen menys de la meitat d’esforç econòmic que a les Balears per a la compra d’un habitatge

donpiso ja va anunciar al març un creixement del mercat immobiliari valencià del 30% en els pròxims tres anys

Emiliano Bermúdez, sotsdirector general del senyor pis (esquerra), acompanyat de Jacobo Olavarrieta (dreta), nou franquiciat de l’oficina de Dènia (Alacant)

Novembre de 2016 – Els compradors d’immobles de la Comunitat Valenciana necessiten destinar una mitjana de 6 anys de sou per a la compra del seu habitatge. Per la mitjana espanyola aquest període augmenta fins als 7,4 anys, mentre que els habitants de Balears arriben fins als 14,2 anys d’estalvi per adquirir casa seva. En aquest sentit, donpiso ja va anunciar al març un creixement del mercat immobiliari valencià del 30% en els pròxims tres anys a causa d’aquest escenari favorable.

Aprofitant l’auge del mercat Immobiliari Valencià i les bones condicions de compra que tenen seus habitants, donpiso ha signat una nova franquícia en la localitat alacantina de Dénia i aconsegueix així les 55 en tot el territori espanyol. A aquestes se sumen les 21 oficines pròpies de la companyia, que fan que donpiso arribi a les 76 oficines l’any 2016, any que s’està confirmant com el de la recuperació del sector immobiliari.

Aquesta signatura situa el mercat Valencià com un dels més dinàmics del país, al costat del de Barcelona, ​​Madrid i Balears. En total, en aquestes regions es va produir el 60% dels contractes de compravenda d’habitatges.

En concret, Dénia és una de les localitats de la Comunitat Valenciana que destaca pel seu gran atractiu turístic. Tant és així que el municipi ha augmentat la seva població en un 36% en els últims 15 anys. El municipi arriba a multiplicar per cinc la seva població durant els mesos d’estiu fins superar la barrera dels 200.000 habitants. Situada entre Gandia i Benidorm, pot presumir de tenir sol més de 300 dies a l’any.

La nostra forta presència a la Comunitat Valenciana es justifica precisament pel gran dinamisme de la seva mercat immobiliari. De fet, ja comptem amb oficines a València capital i Benidorm, doncs la seva elevada demanda assegura un gran volum de negoci “, afirma Emiliano Bermúdez, sotsdirector general i responsable de l’Àrea de Franquícia de donpiso.

Al capdavant de la nova franquícia donpiso hi haurà Jacobo Olavarrieta, professional experimentat amb una llarga trajectòria en el sector i amb amplis Coneixements de les particularitats del mercat de la zona.

Amés de comptar amb una alta activitat immobiliària, Dénia és un focus important d’inversions urbanístiques, entre les que es contempla la construcció d’un segon centre comercial, que es sumaria al Centre Comercial Portal de la Marina (a Ondara), i que suposaria una inversió pròxima als 100 milions d’euros.

Sobre donpiso
donpiso és l’empresa degana del sector de la intermediació immobiliària a Espanya. Va ser creada el 1984 a Barcelona. Actualment compta amb una important xarxa d’oficines en progressiu creixement en les principals ciutats del país i un volum de negoci que li ha permès fer d’intermediari propietats per valor de més de 500.000.000 d’euros en l’últim exercici, posicionant així com una de les xarxes immobiliàries més importants del país, amb un important volum de vendes i amb excel·lents índexs de satisfacció. L’empresa ofereix serveis de compra-venda, lloguer i reformes, i compta amb una plantilla de 296 treballadors.

Si vols ampliar la informació per obrir una franquícia donpiso fes click aquí

Don Piso franquicia