El portal franquícies.cat ha sorgit arran d’un treball que s’ha anat gestant durant més d’un any. Durant el trajecte hem trobat el suport de vàries marques de confiança que, sense elles, hauria estat molt difícil engegar aquest portal.

És el cas de Beep (empresa especialitzada en productes informàtics), La fábrica del cartucho (negoci basat en la venda de tíntes i tòners per impressores), Taylor & Co. (un concepte de costura i arrenjaments ràpids de roba), Nostrum (cuina casolana per emportar i zona de degustació), Pans & Company (marca molt coneguda d’entrepans), Ribs (especialistes en menjar texà), ADK (fast food especialtzat en kebabs), Dehesa Santa Maria (degustació d’ibèrics) i finalment, Babel Idiomes (una acadèmia d’ensenyament d’idiomes).

A tots ells, el més sincer agraïment de part de Franquícies.cat per haver confiat en el primer portal per l’expansió de marques franquiciadores a Catalunya.

Tanmateix, a dia d’avui, encara estem rebent moltes sol·licituds de marques que volen entrar al portal. És qüestió de temps que la nostra cartera de franquícies es vagi ampliant i, així, disposarem de moltes més marques de confiança. Si ets una marca i vols anunciar-te a franquícies.cat, fes click aquí