La cadena de guarderies confirma el seu lideratge al País Basc obrint també una franquícia al centre de Bilbao

 

Bilbao, 28 de setembre de 2016. L’Escola Infantil Txanogorritxu – Caputxeta Vermella estendrà el seu model educatiu d’èxit obrint un nou centre a València. Aitor González va fundar aquesta empresa l’any 2010 i, en només cinc anys, el grup ja compta amb 12 centres i s’ha convertit en la cadena de guarderies líder al País Basc.

Amb 550 metres quadrats, la primera escola infantil Txanogorritxu fora del País Basc estarà situada a partir del mes de novembre al centre de València, concretament al número 87 del camí de Llíria Vell. Vuit professores llicenciades en Educació Infantil vetllaran pel benestar dels nens, basant-se en els mètodes Montessori i Glenn Doman, que potencien l’estimulació primerenca, la musicoteràpia, la percepció i la lògica. Per facilitar aquest innovador sistema educatiu disposaran de set aules, un pati de jocs exterior i cobert, a més d’una aula multiusos. El director general de la franquícia, Aitor González, ha valorat “molt positivament” aquesta primera obertura fora del País Basc.

D’altra banda, després d’un any i mig preparant el projecte, la cadena obrirà la Guarderia Txanogorritxu Abandoibarra, la millor escola infantil al centre de Bilbao. En una immillorable ubicació, al número 9 del carrer Lehendakari Leizola, set professores llicenciades en Educació Infantil donaran servei a 55 famílies. El centre tindrà 450 metres quadrats, amb una capacitat de cinc aules, un pati de jocs interior i aula multiusos, a més del pati exterior perquè juguin els nens.

La cadena basca ja compta amb 12 escoles. L’objectiu ara és expandir aquest concepte educatiu amb el nom d’Escola Infantil Caputxeta Vermella a Barcelona i Madrid, a més de consolidar el lideratge al País Basc amb nous centres a Getxo i Basauri.

 

Bolquers subvencionats

Les llars d’infants Txanogorritxu són úniques perquè ajuden a les famílies a estalviar subvencionant una part dels productes a l’hora de comprar-los, com per exemple en l’alimentació infantil, higiene com bolquers (tant en jornada lectiva com a casa), tovalloletes humides, cremes de cos, xampús i puericultura en general amb preus reduïts, “S’ estalvia entre un 25% i 35% sobre el preu establert”, ha subratllat Aitor González.

La llar d’infants nocturna als caps de setmana, les classes d’anglès per a nadons, el ioga Infantil i els cursos d’atenció primerenca són altres dels serveis diferenciats. De fet, aquestes escoles infantils són les úniques que disposen del departament d’atenció primerenca, que avalua a tots els nens matriculats de forma anual, per saber el creixement i la situació de desenvolupament tant físic com cognitiu. A més, compten amb unes àmplies instal·lacions i mesures de seguretat adaptades de la UE com a sòl radiant, aparells de cardio-reanimació infantil, equips d’ozonoteràpia i portes pivotants. Així mateix, aquestes escoles tenen càmeres web perquè els pares puguin veure en directe el que fan els seus fills.

l-guarderia-guarderia-txanogorritxu-leioa-vizcaya-bizkaia-48940_1261134414-2