PREU DEL METRE QUADRAT A LA SEGONA CORONA DE BARCELONA

L’àrea metropolitana de Barcelona és 500 euros més barata que la capital

La manca de sòl disponible a Barcelona ciutat accelera el mercat immobiliari a la segona corona metropolitana

En aquest context, donpiso signa el seu 76ª oficina a la localitat barcelonina de Mollet del Vallès

 

Víctor Gallardo (esquerra) iSergio de la Cruz (dreta), Nous franquiciats de donpiso a Mollet del Vallès

Novembre de 2016 – El preu per metre quadrat a l’àrea metropolitana de Barcelona és de 2.140 euros / m2 pels 2.650 euros / m2 de Barcelona capital, el que significa que els immobles ubicats a la primera i segona corones metropolitanes són una mitjana de 510 euros més barats que els de la capital barcelonina.

De fet, el nombre d’habitatges nous venuts supera el d’habitatges acabats des de fa més de dos anys a la ciutat. La manca de sòl disponible en zones cèntriques com Gràcia o l’Eixample està generant un augment dels preus del 12% i el 15%, respectivament. No obstant això, en districtes perifèrics com Nou Barris l’augment és del 3,4%, i a Sants-Montjuïc, del 2,1%.

La manca d’oferta a Barcelona capital i la sobredemanda existent està generant l’aparició de noves promocions en localitats perifèriques com Molins de Rei, l’Hospitalet de Llobregat, Cornellà o Mollet del Vallès, municipis on donpiso està reforçant la seva presència. Així, en districtes cèntrics de Barcelona ciutat amb una gran densitat d’edificació ja existent com Ciutat Vella, l’Eixample i Gràcia, l’obra nova queda pràcticament reservada a projectes de rehabilitació.

Nova franquícia donpiso a Mollet del Vallès En aquest context d’alt grau de dinamització del mercat immobiliari als afores de Barcelona, ​​donpiso ha signat una nova franquícia a la localitat barcelonina de Mollet del Vallès. És l’oficina número 76 de la companyia i la 55a franquícia de la seva xarxa immobiliària. La direcció del nou local anirà a càrrec de Víctor Gallardo i Sergio de la Cruz, professionals amb una àmplia trajectòria en el sector i amb amplis coneixements de la zona. “Sabem que el mercat immobiliari de la província de Barcelona és molt més que Barcelona ciutat, per això tenim la ferma intenció de consolidar la nostra presència en la primera i segona corones metropolitanes. En aquest sentit, Mollet del Vallès és un dels municipis que considerem clau, com també ho són Terrassa, Sabadell o Castelldefels, on ja tenim presència”, assenyala Emiliano Bermúdez, sotsdirector general de donpiso i Responsable de l’Àrea de Franquícia. En aquests moments, el sector immobiliari d’obra nova residencial de Barcelona ha arribat als nivells de l’any 2006, mentre el nombre d’habitatges iniciats és més gran que el d’habitatges acabats. Exactament, entre gener i juliol d’aquest any es van concedir a la Ciutat Comtal un total de 640 llicències per a construir nous immobles, el que implica un creixement del 40% respecte al mateix període de 2015 i confirma una tendència a l’alça que es ve perllongant des 2012.

Sobre donpiso
donpiso és l’empresa degana del sector de la intermediació immobiliària a Espanya. Va ser creada el 1984 a Barcelona. Actualment compta amb una important xarxa d’oficines en progressiu creixement en les principals ciutats del país i un volum de negoci que li ha permès fer d’intermediari propietats per valor de més de 500.000.000 d’euros en l’últim exercici, posicionant així com una de les xarxes immobiliàries més importants del país, amb un important volum de vendes i amb excel·lents índexs de satisfacció. L’empresa ofereix serveis de compra-venda, lloguer i reformes, i compta amb una plantilla de 296 treballadors.

Si vols ampliar la informació per obrir una franquícia donpiso fes click aquí

Don Piso franquicia