Per què té èxit la franquícia?

La franquícia és un sistema d’associació comercial que té molt d’èxit al nostre país i, de fet, a tot el món.

L’èxit de la franquícia rau en els grans avantatges que obtenen el franquiciat i la franquiciadora treballant units sota el mateix sistema de treball i marca ja que, amb la unió, es comparteix el risc empresarial.

A més, també es fomenta l’expansió de negocis i marques, ja que es genera valor i augmenta l’efectivitat alhora de satisfer la clientela; que percep a ambdós com una única unitat.

La franquícia es un sistema d’expansió de negocis degut a tots aquests avantatges.

És difícil, però, determinar quines franquícies són les que tenen més èxit; en el sentit de classificar aquelles que tenen una millor xifra de negocis, marge comercial o rendibilitat.

Quines franquícies tenen més èxit?

Tanmateix, si que sabem quines són les que tenen una millor acceptació per part de les persones emprenedores. És a dir, coneixem aquelles que són més buscades quan es fa prospecció per escollir una franquícia. En aquest sentit, els sectors més demandats són els següents: moda, alimentació i restauració.

Quan les persones cerquen una franquícia, normalment, prefereixen aquells sectors que tinguin el mínim d’aspectes tècnics associats a l’activitat, que els coneixement siguin fàcils d’assolir i que tinguin una bona acceptació per part de la demanda. La moda, l’alimentació i la restauració són sectors que compleixen aquests tres requisits.

També et pot interessar:

Quins tipus de franquícia existeixen