Cercador

La Franquícia UNICIS facilita el camí a l’emprenedor

UNICIS, 1ª xarxa de franquícies d’agències matrimonials d’Europa, arriba a un acord amb Triodos Bank. Acord orientat a obtenir ajuda financera del projecte empresarial com a franquiciat d’ UNICIS.

Unicis_parella biciPer UNICIS la valoració d’aquest acord s’ha considerat de molt satisfactòria. Constitueix una eina útil i facilitadora a l’hora d’eliminar l’obstacle fonamental de les limitacions financeres per poder crear una empresa i dóna sortida a persones motivades i emprenedores d’establir-se professionalment i empresarialment.

Des de 1973, la franquícia UNICIS es líder a Europa, en l’enfoc professional de les agències matrimonials, essent també pionera en la fórmula de la franquícia com a model de negoci. UNICIS és una franquícia de baixa inversió, recuperable a curt termini.

El perfil del seu franquiciat és el d’un emprenedor amb actituds positives de col·laboració, lleialtat, esforç i perseverança. Una persona apassionada amb portar les regnes del seu propi destí en el terreny professional i empresarial.

No es requereix formació prèvia, ja que la franquícia ofereix un total acompanyament en la fase inicial d’implantació, en el seu desenvolupament i futura expansió.

Si estas interessat en la franquícia Unicis fes click aquí.

Contacta directament amb La Franquícia UNICIS facilita el camí a l’emprenedor

Omple el formulari i un responsable d'expansió de la marca contactarà amb tu

He llegit i accepto les condicions legals. Saber més
Compromís ètic de Franquícies.cat: No enviem spam ni comunicacions publicitàries.Dades de La Franquícia UNICIS facilita el camí a l’emprenedor

Inversió
Cànon
Royalty d'explotació
Royalty Publicitari
Mínim d'habitants per població
Dimensió mínima del local
Durada del contracte
Creació empresa
Nº Propis
Nº de franquícies

Avantatges

Contacta amb la franquícia!
Contacta amb la franquícia!
  • 1 Omple el formulari
  • 2 Rebràs un email amb un enllaç
  • 3 Descarrega’t el dossier gratuïtament
  • 4 La franquícia es posarà en contacte amb tu

Tot sense cap compromís!