La companyia obre una nova oficina de propietat a Barberà del Vallès, signa altres tres noves franquícies (Madrid, Pamplona i Badalona) i aconsegueix així les 76 franquícies a Espanya per altres 24 de propietat.

D’aquesta forma es compleixen els plans de creixement de donpiso per aquest 2017, que consistien a aconseguir les 100 oficines i arribar a les 3.000 operacions anuals

d8c34a25-2ffd-4156-a81c-a3b82ba42472

Façana de les oficines centrals de donpiso al Carrer Almagro 34, a Madrid

Novembre de 2017 – Quan encara queden dos mesos per a final d’any, la franquícia donpiso ja ha aconseguit les 100 oficines operatives a Espanya amb l’obertura d’una nova oficina de propietat a Barberà del Vallès (Barcelona) i la signatura d’altres tres noves franquícies en les localitats de Madrid, Pamplona i Badalona. La companyia aconsegueix d’aquesta manera el centenar d’oficines al país a partir de la seva xarxa de 76 franquícies que se sumen a les seves altres 24 oficines de propietat.

“El nostre objectiu aquest any era el de créixer de forma sostinguda i de la mà del mercat. El sector immobiliari s’ha mostrat molt fort durant tots aquests mesos, raó per la qual els nostres serveis d’intermediació s’han anat fent més i més necessaris. A més, la nostra labor de captació de franquiciados experimentats i que complissin amb el perfil que busquem està donant els seus fruits. Tenim un equip de professionals cada vegada més ampli i millor preparat”, afirma Emiliano Bermúdez, Sotsdirector General de donpiso.

L’empresa d’intermediació immobiliària, que va tancar el 2016 amb un total de 76 oficines en tot el territori nacional i més de 2.500 operacions anuals realitzades, compleix d’aquesta forma amb els seus plans de creixement per aquest 2017, que consistien aconseguir la xifra de les 100 oficines i incrementar en un 20% el nombre de transaccions fins a superar la xifra de les 3.000 operacions anuals.

La signatura d’aquestes quatre noves oficines respon a l’alt dinamisme que es registra als mercats madrileny, català i navarrès. Mentre que els dos primers destaquen per ser motors del mercat immobiliari espanyol en el nombre d’operacions de compravenda, contractes de lloguer, signatures hipotecàries i concessió de visats, a Navarra (i concretament, Pamplona) el mercat de l’oferta i la demanda registra un equilibri que ho converteix en un dels més estables del país, sent una regió fiable per a la inversió i amb una rendibilitat segura.

Sobre donpiso

donpiso és l’empresa degana del sector de la intermediació immobiliària a Espanya. Va ser creada en 1984 a Barcelona. Actualment compta amb una important xarxa d’oficines en progressiu creixement a les principals ciutats del país i un volum de negoci que li ha permès situar-se al capdavant del sector en volum d’intermediació de propietats, posicionant-se així com una de les xarxes immobiliàries més importants del país, amb un important volum de vendes i amb excel·lents índexs de satisfacció. L’empresa ofereix serveis de compra-venda, lloguer i reformes, i compta amb una plantilla que supera els 300 empleats.