El passat 21 de maig va tenir lloc una room session a Barberà del Vallès a càrrec de La fábrica del cartucho.

room session la fabrica del cartuchoAquest esdeveniment va comptar amb la presència d’un conjunt  d’emprenedors que, atrets per la idea de negoci, van escoltar el plantejament d’aquesta franquícia catalana.

En aquest sentit, el director d’expansió de la marca va exposar les principals característiques de la casa, el mínim d’habitants (5.000 habitants) i la baixa inversió que s’ha de fer (10.000€).
A banda, es va analitzar la línia de negoci en termes de flux de tresoreria i de diferents escenaris del compte de resultats. Durant l’explicació, es va concloure que la rendibilitat és un element que es pot treballar de manera eficaç; sempre i quan hi hagi una persona emprenedora que treballi per tirar endavant l’empresa.

Per tal d’exemplificar-ho, a la sessió també va assistir una franquiciada de La fábrica del Cartucho a Reus. L’emprenedora va detallar el model d’èxit i la seva implicació diària per tal d’assolir els objectius i els resultats. Atès que es tractava d’un cas real de força proximitat, el públic assistent va poder fer preguntes i resoldre tots els dubtes en relació a aquesta franquícia.

D’aquesta manera, es va desplegar un concepte de negoci que es basa en la venda de cartutxs de tinta d’impressora reciclats i originals, a preus molt competitius; fet que s’adapta a la demanda de moltes localitats de Catalunya i que gaudeix d’un mercat madur i a l’alça.