Cercador

La Colegiala

La Colegiala: Fleca amb tradició i personalitat

Els establiments de La Colegiala intenten que l’ofici d’artesà no es perdi ja que fan el pa tal i com s’ha fet tota la vida, ajudant-se d’algunes màquines, però mantenint l’essència. A més, compten amb productes en què tot el procés és manual i la cocció es fa en forn de llenya .

Unint la tradició i les noves tendències, i tenint en compte la demanda, La Colegiala presenta el seu model de franquícia en dos tipus de negoci: establiments de despatx de pa, i establiments mixtes amb despatx de pa i zona de cafeteria.

Actualment, La Colegiala compta amb 38 establiments i està immersa en un projecte d’expansió intens amb previsions de creixement molt positives en els propers anys, consolidant-se com una de les cadenes de fleques de referència del país.

La Colegiala ofereix una àmplia gamma de productes: en el propi establiment s’enforna el pa, la brioixeria i la línia de salats; de la fleca central arriben altres productes acabats com les rosquilles, pans torrats, productes sense gluten …

Els establiments de La Colegiala mostren un estil de fleca de plena actualitat, que combina amb encert una estètica acollidora i amb personalitat, un espai casolà, juntament amb un producte d’alta qualitat que es pot consumir al local o portar a casa.

Per a l’expansió de les seves fleques, La Colegiala ofereix als seus franquiciats l’oportunitat de col·laborar des dels seus respectius entorns geogràfics, liderant l’obertura i consolidació de nous establiments en mercats en els quals encara no està present.

Contacta directament amb La Colegiala

Omple el formulari i un responsable d'expansió de la marca contactarà amb tu

He llegit i accepto les condicions legals. Saber més
Compromís ètic de Franquícies.cat: No enviem spam ni comunicacions publicitàries.La Colegiala franquícia de fleca, pa i degustació

Dades de La Colegiala

Inversió 63.000€ (104.000€ en cas de cafeteria)
Cànon
Royalty d'explotació 0,5% vendes
Royalty Publicitari 1% facturació mensual
No n'hi ha
Mínim d'habitants per població 15.000
Dimensió mínima del local 50m2 (140m2 en cas de cafeteria)
Durada del contracte 10 anys
Creació empresa La empresa es va crear al 1982 i la cadena en 2015
Nº Propis 30
Nº de franquícies 8

Avantatges

Producte amb demanda constant

Elaboració artesanal

Concepte amb bona acceptació arreu

Negoci senzill i rendible

Contacta amb la franquícia!
Contacta amb la franquícia!
  • 1 Omple el formulari
  • 2 Rebràs un email amb un enllaç
  • 3 Descarrega’t el dossier gratuïtament
  • 4 La franquícia es posarà en contacte amb tu

Tot sense cap compromís!