Cercador

L’ AEF torna a la seva cita anual amb Expofranquicia

L’ Asociación Española de Franquiciadores (AEF) estarà present un any més a Expofranquicia, que celebrarà la seva 21a edició del 23 al 25 d’abril, al Pavelló 4 del recinte firal d’ IFEMA a Madrid.

AEFL’ Asociación Española de Franquiciadores exposarà a l’estand 4D01 d’aquesta fira, on informarà i assessorarà a totes aquelles persones interessades en el sistema de franquícies. L’AEF també col·labora en l’organització del Foro Madrid Franquicia amb ponències durant els tres dies de fira, en dos espais diferents: l’ Escuela de la Franquicia i l’ Observatorio de la Franquicia.

Així també l’ AEF promou, junt amb el propi Saló, la presència d’un Pavelló internacional integrat per marques y associacions de diferents països.

En paraules de Xavier Vallhonrat, President de l’ AEF, Expofranquicia s’ha convertit en un Saló de referència en el panorama firal espanyol i, a l’igual que fem amb totes les fires associades a l’ AEF, assistim com expositors i ens impliquem en l’organització del seu Foro Madrid Franquicia, posant-nos a disposició de qui vulgui conèixer més en detall tot allò relatiu al funcionament del sistema de franquícies”.

Por la seva banda, Eduardo Abadía, Director Gerent de l’ AEF, considera que “aquest any, a més a més d’exposar i col·laborar en les jornades tècniques, ens hem implicat amb Expofranquicia en reforçar el caràcter internacional de la feria amb el Pavelló integrat per marques nord-americanes i brasilines, així com les associacions de franquícies de Brasil, França, Itàlia i Portugal.

L’ Asociación Española de Franquiciadores (AEF) es fundà fa 21 anys i actualment està integrada per 184 socis, la facturació dels quals representa el 62% del sistema de franquícia a Espanya.

Els objectius de l’ AEF són els de representar i velar pels interessos de la franquícia així com fer d’interlocutor amb l’Administració i donar-la a conèixer a altres mercats, a través de la seva presència a diferents fires de franquícia internacionals.

Així mateix l’ AEF és membre de la Federación Iberoamericana de Franquicias (FIAF), i de l’European Franchise Federation (EFF).

Contacta directament amb L’ AEF torna a la seva cita anual amb Expofranquicia

Omple el formulari i un responsable d'expansió de la marca contactarà amb tu

He llegit i accepto les condicions legals. Saber més
Compromís ètic de Franquícies.cat: No enviem spam ni comunicacions publicitàries.Dades de L’ AEF torna a la seva cita anual amb Expofranquicia

Inversió
Cànon
Royalty d'explotació
Royalty Publicitari
Mínim d'habitants per població
Dimensió mínima del local
Durada del contracte
Creació empresa
Nº Propis
Nº de franquícies

Avantatges

Contacta amb la franquícia!
Contacta amb la franquícia!
  • 1 Omple el formulari
  • 2 Rebràs un email amb un enllaç
  • 3 Descarrega’t el dossier gratuïtament
  • 4 La franquícia es posarà en contacte amb tu

Tot sense cap compromís!