networking franquicies jornada comerç urbà barberà del vallès

Kids Brain

Kids Brain és una franquícia d’educació que contribueix al desenvolupament cognitiu dels infants mitjançant un mètode molt innovador i tot jugant: desenvolupa la capacitat mental a través de les matemàtiques i l’anglès utlitzant l’àbac japonès.

Població mínima: 20.000 habitants

Tintopia

Tintopía és un concepte de tintoreria amb una imatge excel·lent i molt atractiva a ulls del consumidor. Aquest negoci compta amb un mercat molt estable, rendible i segur. Requereix locals de 60m2.

Població mínima: 30.000 habitants

Escola Infantil Caputxeta Vermella

Escola Bressol Caputxeta Vermella és una franquícia d’escoles infantils que té el seu orígen al País Basc. El seu model de negoci es basa en una atenció pedagògica d’excel·lència, en un ambient familiar, modern i professional.

Població mínima: 20.000 habitants

la fabrica del cartucho franquicia

La Fábrica del Cartucho és una franquícia de baixa inversió, d’elevada rendibilitat i que requereix pocs coneixements tècnics. A més,  la dimensió mínima del local és de, només, 15m2. Tota una oportunitat.

Població mínima: 5.000 habitants

bissu franquicia

Bissú és una marca de complements de moda per a la dona amb un fort creixement al mercat degut a un model senzill de negoci.  Les seves franquícies s’ubiquen en centres de poblacions o en centres comercials.

Població mínima: 30.000 habitants

Informa franquicia diari digital

Inform@ és una franquícia que es pot gestionar des de casa i amb una inversió molt reduida. El seu concepte es basa en l’edició d’un diari digital i en la producció de continguts. Una molt bona opció amb un risc molt baix.

Població mínima: 5.000 habitants

Inner Nature Franquicia alimentació ecològica

Inner Nature és un petit supermercat d’alimentació ecològica que requereix una inversió molt raonable. El seu mercat està a l’alça al tractar-se de productes molt saludables amb molt bona acceptació.

Població mínima: 15.000 habitants

beep franquicia informàtica

Beep Informàtica és molt coneguda arreu del territori ja que és la franquícia líder en informàtica a tot l’estat. La seva baixa inversió i una clientela fidel fan d’aquesta marca una molt bona opció de negoci en municipis on encara no hi sigui present.

Població mínima: 5.000 habitants

tailor and co

Tailor & Co ofereix un servei de tota la vida però que, encara, avui en dia, té una gran demanda: la costura de peces de roba.  Es tracta, doncs, d’un concepte amb molta acceptació pels qui prefereixen arreglar la roba, en comptes de llançar-la.

Població mínima: 20.000 habitants

Anatolia Kebab

Anatolia Kebab és un negoci de restauració que atrau nombrós públic atesa la seva proposta amb molt bona relació qualitat-preu. Requereix d’una inversió molt raonable amb un retorn econòmic ràpid.

Població mínima: 20.000 habitants

Llagurt franquícia

Llagurt és una franquícia de iogurteria que, en els últims anys, ha crescut molt en nombrosos municipis de Catalunya. La seva oferta de gelats de iogurt que es caracteritzen pel seu bon gust i baix contingut en greixos.

Població mínima: 15.000 habitants

babel idiomes

Babel Idiomes és una acadèmia d’anglès i d’altres idiomes que disposa d’una metodologia docent molt fiable. El seu alumnat gaudeix d’un sistema d’aprenentatge que fa que estiguin plenament satisfets amb aquesta marca.

Població mínima: 30.000 habitants

Pannus

Pannus és una franquícia del sector de les fleques i pastisseria que gaudeix de forta notorietat a Catalunya. La seva oferta de pans de tot tipus fan que sigui una proposta segura per implementar en diferents poblacions.

Població mínima: 30.000 habitants

Folder

Folder és una cadena de papereries que disposa de milers de referències per satisfer les necessitats dels escolars i, també, dels professionals: oficines, despatxos, etc. La seva xarxa de distribució és extensa i consolidada a tot el territori.

Població mínima: 20.000 habitants

Mans de Sant

Mans de Sant és un centre de fisioteràpia amb una tècnica única i patentada a nivell mundial. Aquesta franquícia disposa, a més, d’una imatge d’excel·lència i d’un recolzament al franquiciat impecable; en la gestió i en l’acompanyament diari.

Població mínima: 20.000 habitants

Com arribar?