Inner Nature, el supermercat ecològic i natural, ofereix als seus clients més de 10.000 referències de les marques més prestigioses del sector.

Aquest ampli assortiment de productes és el principal valor d’aquesta cadena de botigues líder en l’alimentació saludable que ja compta amb dos establiments propis a València i una franquícia a Sant Boi de Llobregat (Barcelona).

Franquicia Inner Nature productes saludablesEls més de 10.000 productes  que poden trobar les persones que visitin Inner Nature tenen la seva importància tant en la quantitat com en la qualitat. D’una banda, el client podrà trobar qualsevol producte que necessiti en una relació òptima entre preu i qualitat. A més, aquest supermercat ecològic i natural disposa de referències de les millors marques del sector com Ynsadiet, Weleda, Harmonia, Biográ, Ana Maria Lajusticia, Dra. Natura, NaturGreen, Robis, Schär, Silvestre, L’Exquisit, Sojade, SoriaNatural, Nadolç i Botànica Nurients, entre d’altres.
Un exemple de la varietat de productes que ofereix Inner Nature és l’àrea de fitoteràpia, on els clients poden trobar a les prestatgeries de les botigues fins a més de 30 tipus de gelea reial amb els seus complements, a més de tot tipus de vitamines i aminoàcids. Així mateix, aquest supermercat ecològic i natural disposa de diferents productes solucionen els problemes de pròstata, sucre, colesterol, artrosi, ansietat, colitis i restrenyiment.

La dietètica és una altra àrea completa, ja que aquest supermercat ecològic i natural té les referències de les millors marques per l’aprimament, els drenatges, els crema-greixos, els bloquejadors de greixos i els cel·lulítics. Com a valor afegit, Inner Nature compta amb els serveis d’una dietista que assessora personalment als clients en els seus tractaments.
Pel que fa a la cosmètica, en Inner Nature es venen articles de cosmètica facial, corporal, regenerativa, o crema de color per anar maquillada. En definitiva, cal cosmètics per a tot tipus pells des de les joves fins a les madures, a més de cremes d’àloe vera, per a la higiene íntima, sabons, gels i xampú naturals.
En alimentació, Inner Nature és una empresa líder per la seva àmplia experiència. Arrossos, llenties, sèsam, assortiment llavors, civada en gra, soja i farines es poden trobar en aquestes botigues. També hi ha aliments frescos com iogurts, llet fresca de cabra i de vaca, formatges, hamburgueses, hummus, gaspatxo i salmorejo. Així mateix, disposen de tot tipus de begudes vegetals, de coco, d’avellana, d’ametlles, així com totes les marques de cervesa de sèsam del mercat. En aquesta àrea, destaca l’apartat per a celíacs, i de productes sense gluten i sense lactosa.

L’ampli assortiment de referències no suposa cap inconvenient per al personal de Inner Nature, que gràcies a la seva experiència, coneixement i formació pot aconsellar i assessorar els clients quan decideixen adquirir qualsevol d’aquests 10.000 productes.

Si vols conèixer millor aquesta franquícia, visita la seva fitxa i posa’t en contacte amb ella