Aquest supermercat natural crea un concepte innovador de servei integral que inclou els millors productes i l’assessorament personal

Inner Nature, el supermercat ecològic i natural, ha iniciat la seva expansió amb una franquícia a Sant Boi de Llobregat (Barcelona). La inauguració del nou establiment de l’empresa valenciana referència en alimentació saludable va tenir lloc el passat 11 de juliol, en un acte que va reunir un nodrit nombre de persones interessades en els productes naturals.

La nova botiga està ubicada al carrer Tres d’Abril nombre 28, de Sant Boi de Llobregat, davant del Mercat de Sant Jordi i prop de la plaça de Catalunya. En aquest supermercat natural de 75 metres quadrats es pot trobar una àmplia gamma de productes cosmètics, dietètics, fitoteràpia, a més d’un assortiment d’alimentació biològica i macrobiòtica. Les persones amb intolerància al gluten i la lactosa també tenen en Inner Nature diferents opcions.
A part dels productes naturals de les principals marques, Inner Nature disposa d’una dietista-nutricionista per assessorar els clients. Així mateix, s’organitzaran tallers d’intolerància alimentària, de cosmètica. És un concepte innovador de servei que inclou oferir una àmplia gamma de productes de les millors marques i l’assessorament de les persones.
La franquiciada és Mari Carmen Vicente una emprenedora de 47 anys a la qual l’alimentació saludable sempre li havia interessat. Per aquest motiu, s’havia format en el coneixement dels productes ecològics i naturals. Quan es va plantejar iniciar un negoci en aquest àmbit va veure en Inner Nature la millor oportunitat. “Buscava una franquícia perquè ells m’ajuden, m’aconsellen, tinc un suport molt important”, assenyala la franquiciada. A més, ha valorat que Inner Nature disposa de totes les marques més competitives que hi ha al mercat. “Pots oferir al client el que necessiti i al preu més econòmic”, afegeix Mari Carmen Vicente.
DECORACIÓ NATURAL
La decoració de la botiga està en la línia natural d’acord amb la filosofia de Inner Nature, En aquest sentit, s’ha basat en el reciclatge i en la fusta natural sense tractar. Els taulells estan elaborats amb caixes de fruites, pintades de blanc. Les bobines d’enrotllar cables s’han convertit en illetes i les prestatgeries són de fusta natural sense tractar.

Per a més informació d’aquesta franquícia fes click aquí!