Granollers acollirà la primera jornada de formació “Com obrir una franquícia”

 

Amb el nou any, moltes persones es plantegen la possibilitat de realitzar un canvi en la seva vida obrint un negoci propi. No obstant, iniciar un projecte empresarial pot plantejar molts dubtes, per això desde Top ten Franquicias es volen oferir eines per a solucionar aquells dubtes que puguin surgir a l’hora d’obrir un negoci.

Noelia Hurtado, directora de Top Ten Franquicias, consultoría especialitzada en la creació, desenvolupament i expansió de negocis i franquícies realitza jornades de formació per a ajudar a aquells emprenedors que pensen en apostar per el model de franquícia.

La franquicia és un model d’èxit provat, pero a l’hora d’iniciar un projecte empresarial és important que el franquiciat disposi de les eines i coneixements necessaris per a desenvolupar el seu negoci amb èxit.

El Centre de Serveis a les Empreses del Ajuntament de Granollers (Barcelona), ofereix la oportunitat a emprenedors de assistir aquest mes de gener a la primera jornada “Com obrir una franquícia”.

POSTER_TTF-724x1024

La jornada, d’inscripció gratuïta, constarà d’un programa especialment dissenyat per a treure el millor partit al possible esdeveniment i aconseguir dotar als emprenedors assistents de tota la informació i coneixements necessaris per a afrontar la seva aventura empresarial amb totes les garanties.

Dins del programa de la jornada, es tractaran temes tan interessants com el model de negoci i els tipus de franquícies, el perfil de la persona emprenedora, l’anàlisi de mercat, eines per a escollir una franquícia o les característiques del contracte de franquícia.

L’acte es celebra el dia 27 de gener a Can Muntanyola (Centre de Serveis a les Empreses de Granollers). La sessió de formació tindrà una durada de 5 h, començant a les 9:00 i finalitzant a les 14:00 h.

Pot inscriure’s a la jornada mitjançant correu electrònic a info@toptenfranquicies.com.