L’ARRIBADA DEL NOU CURS ACCELERA EL MERCAT DE LA COMPRAVENDA DE PISOS

la franquícia donpiso estrena la seva nova campanya de
publicitat a gran escala

La franquícia immobiliària aposta per la creativitat i un concepte destrossador per atreure als seus clients i enfortir la seva presència en l’imaginari social

La campanya seguirà comptant amb el regal en exclusiva del nou iPhone 8 per als clients que confiïn en donpiso per vendre el seu habitatge


Imágenes de la nueva campaña de publicidad de donpiso para medios de comunicación y autobuses

Octubre del 2017 – donpiso, l’empresa degana del sector de la intermediació immobiliària a Espanya, torna a apostar per una campanya de publicitat creativa i destrossadora per a aquest final d’any i el proper 2018. La campanya estarà visible en els principals mitjans de comunicació, així com en les línies d’autobusos més concorregudes de les grans ciutats espanyoles.

Pensant en la dilatada trajectòria de donpiso i en la seva capacitat de seguir sorprenent als seus clients a força de qualitat en el servei, professionalitat i una operació al millor preu, la campanya posa el focus en els més de 30 anys d’existència de la companyia des de la seva fundació. A més dels serveis d’intermediació per a la compra i venda de pisos en temps rècord, per tots aquells que segueixin confiant en donpisoper vendre el seu habitatge la immobiliària seguirà regalant en exclusiva el nou iPhone 8.

Des de la seva fundació en 1984, l’empresa compta amb un equip dels millors i més prestigiosos professionals del sector immobiliari, amb amplis coneixements i una dilatada experiència al mercat de l’habitatge del nostre país. Tant és així que donpiso va superar la barrera de les 2.500 operacions completades l’any passat i compta amb més de 95 oficines operatives a Espanya.

Sobre donpiso

donpiso és l’empresa degana del sector de la intermediació immobiliària a Espanya. Va ser creada en 1984 a Barcelona. Actualment compta amb una important xarxa d’oficines en progressiu creixement a les principals ciutats del país i un volum de negoci que li ha permès situar-se al capdavant del sector en volum d’intermediació de propietats, posicionant-se així com una de les xarxes immobiliàries més importants del país, amb un important volum de vendes i amb excel·lents índexs de satisfacció. L’empresa ofereix serveis de compra-venda, lloguer i reformes, i compta amb una plantilla que supera els 300 empleats.

Per a més informació o concertació d’entrevistes, contacta amb nosaltres.