Cercador

Frankfurt Medieval

Frankfurt Medieval: la revolució del menjar ràpid

Frankfurt Medieval ofereix una temàtica inspirada en l’edat mitjana que es dirigeix a un públic familiar. La seva carta d’entrepans és extensa i original. De fet, combina entrepans únics amb els més clàssics i les millors tapes, aptes per a totes les economies.

La rapidesa, la qualitat, la decoració, l’originalitat de la carta i la higiene són els pilars bàsics i fonamentals del model de negoci.

Els establiments de Frankfurt Medieval tenen una alta rotació de clientela; ja que la rapidesa de la cuina permet reduir el temps de cada comensal. L’eficiència en els processos permeten augmentar el numero de clients provocant així una major facturació. Es tracta, doncs, d’una franquícia molt rendible ja que els preus són econòmics i provoquen que l’import d’un dinar o sopar en família o en grup sigui molt assequible; tot augmentant, així, de forma molt notable, la recurrència dels clients.

Les especialitats úniques de la carta son creades i patentades davant la OEPM, el que ens converteix en únics i diferencials.

Suport al franquiciat

Per tal de garantir la qualitat de tots els plats i assegurar el correcte subministrament de tot allò el necessari per a confeccionar-los, el franquiciador ha definit els proveïdors homologats per a cada ubicació, aconseguint també gràcies a les economies d’escala uns preus més competitius.

A més, el franquiciador contempla oferir una formació completa (inclosa en el cànon d’entrada) per a capacitar el franquiciat en l’elaboració de tota la carta i, d’aquesta manera, garantir la homogeneïtzació de la presentació dels seus plats. Serà indispensable vestir amb l’uniforme adequat per a cada lloc de treball, ja que d’aquesta manera facilitem als clients que ens puguin identificar.

Història de l’empresa

El projecte s’inicia en plena crisi econòmica l’any 2009 a Puigcerdà, capital de la Cerdanya. L’afany de crear una alternativa a la restauració tradicional i buscant un ambient familiar ens va permetre combinar la nostra passió per la època medieval; tot creant un petit restaurant al cor de Puigcerdà a la Plaça Cabrinetty.

Ben aviat, i atès l’èxit de la presentació i qualitat dels entrepans, es va introduir el servei de menjar per emportar. Així, es permet a la clientela la possibilitat de fer la seva comanda per telèfon i recollir-la al local en un temps màxim de 10 minuts. El fet de tenir tota la carta per emportar i una important varietat de productes sense gluten i aptes per a celíacs, resulta ser un important avantatge del nostre restaurant que genera una demanda molt important.

Contacta directament amb Frankfurt Medieval

Omple el formulari i un responsable d'expansió de la marca contactarà amb tu

He llegit i accepto les condicions legals. Saber més
Compromís ètic de Franquícies.cat: No enviem spam ni comunicacions publicitàries.Frankfurt Medieval franquicia

Dades de Frankfurt Medieval

Inversió desde 60.000€
Cànon
Royalty d'explotació 4% vendes mensuals
Royalty Publicitari 2% vendes mensuals
No n'hi ha
Mínim d'habitants per població 10.000
Dimensió mínima del local 100m2
Durada del contracte 10 anys
Creació empresa 2011
Nº Propis 2
Nº de franquícies

Avantatges

Ambient familiar i decoració medieval combinat amb especialitats úniques, menjar ràpid original i de qualitat.

Negoci amb alta rendibilitat i rotació de clients.

Preu econòmic apte per a totes les butxaques.

Extensa carta d’entrepans únics i també els clàssics de sempre.

Contacta amb la franquícia!
Contacta amb la franquícia!
  • 1 Omple el formulari
  • 2 Rebràs un email amb un enllaç
  • 3 Descarrega’t el dossier gratuïtament
  • 4 La franquícia es posarà en contacte amb tu

Tot sense cap compromís!