Un congrés de franquícies

Els propers dies 12 i 13 de novembre tindrà lloc, a l’Auditori del Centre Corporatiu de Banc Sabadell a Sant Cugat del Vallès, el Congrés de Franquícies “Ff Franquícia futura”. Aquest esdeveniment està organitzat conjuntament per l’AEF i el Banc Sabadell.

franquicia futura congres banc sabadellA partir del concepte de franquícia com a vehicle de construcció de marca, al Congrés s’alternaran ponències i taules de debat, reunint a destacats especialistes en diferents temes però aliens al sector així com a empresaris de marques de referència perquè els assistents (empreses franquiciadores, potencials franquiciadores o qualsevol altra empresa que pugui tenir d’alguna manera interès en la franquícia, etc.) puguin rebre opinions i idees que els aportin coneixement sobre management empresarial, motivació, nous mercats, màrqueting digital, eines tecnològiques, etc., i que puguin ser-los de profit.

L’acte “Ff Franquícia futura” comptarà amb la participació d’Àlex Rovira, economista i escriptor de reconegut prestigi per parlar de motivació, auto superació, etc., Félix Muñoz, expert en màrqueting i comunicació, i exdirector de comunicació de Coca Cola, Telefónica i Cepsa per parlar de construcció de marca, Pedro Díaz de Google Espanya per parlar de màrqueting digital, o Javi Creus de Ideas for Change per parlar d’estratègia de creixement, així com empreses franquiciadores en taules de debat com DIA, Danone, Naturhouse, Pressto, Carlin, Equivalenza, The Phone House, Mango , Grup Vips, The Eat Out Group, Enrique Tomás, …. i altres empreses de reconegut prestigi.

A més, es lliuraran els premis a la franquícia en diferents categories. Aquests guardons estan convocats per la revista Franquícies i Emprenedors del diari El Economista.

Finalment, el cost de l’assistència a “Ff Franquícia futura” és de 100 € i la totalitat de l’import recaptat per les inscripcions serà destinat, íntegrament, a un projecte solidari; concretament a ACNUR, l’agència de l’ONU per als refugiats.