Cercador

Expense Reduction Analysts

Expense Reduction Analysts

 

Amb EXPENSE REDUCTION ANALYSTS pots convertir-te en consultor expert en reducció de despeses. No és necessari tenir experiència prèvia com a consultor per convertir-se en franquiciat d’Expense Reduction Analysts. Nosaltres et donarem la formació i el suport necessari perquè formis part d’un equip d’èxit dintre d’un sector de gran valor afegit i d’alta demanda. Un cop finalitzada la teva formació inicial, comptaràs amb l’ajuda del teu propi coach durant 6 mesos per ajudar-te a posar en marxa el teu negoci. Si tens experiència i contactes en alguna d’aquestes funcions o sectors, t’estem buscant:

Funcions: Consultoria, Banca, Direcció General, Financera o de Compres, Control de gestió …

Sectors: Facility Management, Logística, Embalatge, Gestió de residus, Telefonia, Assegurances, Energia, Fiscalitat, Arts Gràfiques.

Qualsevol negoci que tingui despeses generals representa una oportunitat per a nosaltres. El servei no té cap cost pel client, si no aconseguim estalvi, el client no paga res. Si aconseguim estalvi, ens quedem amb el 50% de la quantitat estalviada com a pagament pels nostres serveis. Els clients troben la nostra proposta de servei atractiva perquè tenen molt a guanyar i res a perdre provant el nostre servei.

Alguns clients d’ERA, com a exemple: Bodegues Protos, Ikea, Levis, La Sirena, Caixa Sabadell, Masvisión.

Més de 300 empreses al nostre país ja han confiat en els serveis d’ERA.

Molts dels nostres franquiciats vénen d’empreses molt conegudes i d’altres no tan conegudes però molt competents al seu sector, amb una facturació i ingressos d’alt nivell. Tots són benvinguts i tenen l’oportunitat d’accedir a una nova etapa professional amb ERA.

Els nostres franquiciats facturen una mitjana de 150.000€/l’any. Aprofita la teva formació, contactes i experiència a un negoci rendible, de prestigi, sense local comercial ni empleats. Uneix-te ara als nostres 34 franquiciats a Espanya i més de 700 entre Europa i Amèrica.

 

 

Expense Reduction Analysts, nascuda al Regne Unit, és una de les majors consultores en gestió de despeses de tot el món. Des de 1992, ajudem a empreses de diferents dimensions i sectors, des de petites i mitjanes empreses, fins a grans multinacionals, organitzacions sense ànim de lucre i entitats publiques. No parlem de petits estalvis, si no d’una reducció significativa de les despeses de les empreses que atenem sense minvament de la qualitat dels productes o serveis que ofereixen als seus clients.

Els nostres assessors i especialistes posseeixen el coneixement necessari per analitzar cada mercat, per molt complex que aquest sigui. A més, ells li mostraran les millors solucions per augmentar els seus beneficis. Els nostres especialistes treballen ajudant-se d’una xarxa internacional que complementa la nostra mirada local.

Contacta directament amb Expense Reduction Analysts

Omple el formulari i un responsable d'expansió de la marca contactarà amb tu

He llegit i accepto les condicions legals. Saber més
Compromís ètic de Franquícies.cat: No enviem spam ni comunicacions publicitàries.Dades de Expense Reduction Analysts

Inversió 54.900€
Cànon 3%
Royalty d'explotació 15% anual, amb un mínim de 500 € els primers 18 mesos i 1000 € com a mínim a partir del mes 19 en endavant
Royalty Publicitari
Mínim d'habitants per població No n'hi ha
Dimensió mínima del local No n'hi ha
Durada del contracte 10 anys
Creació empresa 1992
Nº Propis Tots franquiciats
Nº de franquícies 34

Avantatges

Negoci rendible, al qual aprofitar la teva formació, contactes i experiència.

Facturació mitjana anual per franquiciat a Espanya: 150.000 €

Gestió del temps enterament a disposició del franquiciat

Proposta comercial als clients de gran valor: si no aconseguim reduir les despeses de forma significativa, no paga res.

Contacta amb la franquícia!
Contacta amb la franquícia!
  • 1 Omple el formulari
  • 2 Rebràs un email amb un enllaç
  • 3 Descarrega’t el dossier gratuïtament
  • 4 La franquícia es posarà en contacte amb tu

Tot sense cap compromís!