Estem molt orgullosos d’anunciar que el departament d’expansió d’ERA per a Espanya i Portugal ha incorporat (fins avui d’avui) a 9 nous socis a la marca durant 2017.

Aquests nous socis ja estan ajudant als seus propis clients a reduir significativament els seus costos generals.

Els consultors associats d’ERA treballen per a si mateixos i a més en equip amb altres consultors ERA, però sota el paraigua d’una gran marca internacional especialitzada.

En aquest 2017, a més de créixer en nous associats, la nostra facturació de consultoria també ha crescut a Espanya dos dígits (enfront de 2016).

ERA et proposa que et reconverteixis en consultor especialitzat en la reducció de despeses generals per a empreses que facturen entre 10 i 200M d’euros/any. Usa de forma immediata la teva formació, experiència i contactes en un negoci que ha crescut tant en facturació com en associats en 2017. No és necessari local comercial ni empleats.

Cada vegada més professionals amb èxit, estan considerant unir-se a Expense Reduction Analysts com a propera meta professional. Tenim plans sòlids per 2018, on volem seguir creixent tant en la nostra facturació de consultoria com en nombre de consultors associats amb els professionals adequats.

Ets un d’ells? No et quedis amb el dubte. Concerta una cita amb nosaltres, presencial o via Skype i et donarem una presentació inicial sense compromís algun. Posteriorment, de nou sense compromís algun, podrem concertar-te cites amb els nostres consultors per a una informació més profunda. Garantim màxima discreció.

 

ERA-9-consultores