Des de franquicias.cat volem compartir aquesta grata notícia de la nostra marca ExpenseReduction Analysts.

La signatura de consultoria especialitzada en reducció de despeses, Expense ReductionAnalysts (ERA), compte des de fa un temps amb Miguel Ángel Álvarez Quintana com a Soci Consultor a la seva xarxa d’Espanya.

Miguel Ángel és un veterinari espanyol, graduat en bioquímica a Madrid, amb màster en direcció estratègica realitzat en el ITAM (Mèxic D.F.), que ha desenvolupat la seva activitat professional en vendes i màrqueting, R+D+i, desenvolupament de negoci, direcció regional i direcció general. La seva experiència multinacional i multicultural es va iniciar en “Leche  Pascual” i va prosseguir més de 20 anys en nombrosos països: Espanya, Portugal, Brasil, Mèxic, Argentina, Colòmbia i Unió dels Emirats Àrabs.

Miguel Ángel ha treballat en empreses de sectors de la salut com: bioMérieux(Diagnòstic), Vetoquinol (Farmacèutic, Intervet), Izasa (Instrumentació i Biotecnologia). Els últims 6 anys els va dedicar a la nutrició animal per Agrivita (Agthia Group) a Abu Dhabi (EAU). El seu perfil és diversificat, amb experiència en gestió de projectes d’implantació i desenvolupament de negoci, sempre centrat en el client; tant en mercats nous i complexos, com consolidats. La creació, reorganització, desenvolupament d’equips eficients i gestió del canvi, basat en estratègies locals i corporatives, ha estat una constant en la seva carrera.

 

Miguel Ángel Álvarez Quintana

Miguel Ángel Álvarez Quintana