Va reunir 250 persones i recaptar 16.000 euros per l’ACNUR

El Congrés Ff Franquícia futura va tenir lloc la passada setmana a Sant Cugat del Vallès (Barcelona) i durant les dues jornades en què es va desenvolupar aquest esdeveniment organitzat per l’Associació Espanyola de Franquiciadors (AEF) i Banc Sabadell, tant marques franquiciadores de primer nivell com a ponents de qualitat van transmetre les seves experiències i coneixements als assistents.

Exit congrés Ff FranquíciaDos dies, 250 persones congregades i una recaptació de 16.000 euros donada a ACNUR. Aquestes són algunes de les xifres que reflecteixen l’èxit de d’organització i d’assistència del Congrés Ff Franquícia futura. Aquest esdeveniment, organitzat per l’AEF i Banc Sabadell, es va desenvolupar els passats dies 12 i 13 de novembre a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), concretament a l’auditori de la seu corporativa de Banc Sabadell.

El Congrés va reunir a 250 persones, que van tenir l’oportunitat de conèixer més a fons tota l’actualitat del sistema de franquícies, els seus reptes i les tendències de futur, a través de les cinc ponències que van impartir reputats experts.

Un conjunt d’interessants i formadores ponències que, a més, va tenir un important component solidari, ja que tots els diners recaptats amb les inscripcions al Congrés, 16.000 euros, es van donar al director del Comitè Català de l’ACNUR, Agència de l’ONU per als refugiats, Joan Reventos.

El Sr.Xavier Vallhonrat, president de l’AEF, valora el Congrés com un “indiscutible èxit”. I afegeix: “Totes les opinions de congressistes que he pogut escoltar coincideixen en una valoració molt alta de l’esdeveniment i dels seus protagonistes. Això ens anima a continuar, sempre que sigui possible, en aquesta línia de trobades, ja que, abans de finalitzar, els congressistes ja ens estaven preguntant per la seva continuïtat “.

Per la seva banda, el director de Franquícies de Banc Sabadell, el Sr. Pere Casas, afirma que “era important organitzar una trobada com Franquícia futura perquè, com s’ha pogut comprovar, era una demanda latent en el món de la franquícia, que ha tingut una gran repercussió i que ha estat valorat de forma molt positiva pels que han assistit al mateix “.