Exes – Grup Expofinques obrirà una nova oficina a Sitges

sitges
L’expansió d’Exes – Grup Expofinques continua el seu curs i en pròximes dates la Companyia obrirà una nova oficina franquiciada a la localitat costanera de Sitges, a 35 km de Barcelona.

Es tracta de la primera oficina franquiciada que tindrà el Grup a la comarca del Garraf, una zona molt coneguda per les seves platges i l’alt índex de turisme que rep als mesos estivals. Amb Sitges, Exes – Grup Expofinques s’estrena en una comarca en la qual espera créixer de forma notable en els pròxims mesos.

Amb gairebé 30.000 habitants, Sitges és una de les poblacions més populars de la província de Barcelona i de tota Catalunya. Al seu famós Carnestoltes, un dels més coneguts d’Espanya, cal sumar-li el seu Festival de Cinema i altres esdeveniments culturals que fan que la localitat es mantingui viva i activa durant tots els mesos de l’any.

La nova obertura a Sitges s’emmarca dins del pla d’expansió d’Exes – Grup Expofinques, amb el qual la companyia pretén establir oficines en tota Espanya, consolidant la seva marca com a sinònim de prestigi i estabilitat.

Clica per ampliar la informació sobre la franquícia