Exes – Grup Expofinques inicia una nova etapa

20160712 Noticia DSC05039A través de les seves dues seus corporatives, a Madrid i Barcelona, la companyia pretén arribar a qualsevol racó de la geografia espanyola mitjançant l’obertura de noves oficines.

Els més de 25 anys d’experiència són el millor aval per iniciar aquest nou camí, amb la confiança de tenir darrere una potent cartera immobiliària, més de 300 prestigiosos professionals i un coneixement exhaustiu del mercat. Tot això s’articula amb una clara vocació cap a l’usuari, complaent al màxim les seves demandes. Els més de 500.000 clients satisfets són l’orgull més gran per a la companyia.

El pla ofereix totes les facilitats possibles a aquells emprenedors que busquin iniciar un negoci de la mà d’una signatura reconeguda i estable. Amb una inversió mesurada i recuperable en terminis molt ajustats, els franquiciats obtenen la màxima rendibilitat, aprofitant-se a més de la formació contínua que brinda la companyia a tota la seva xarxa.

Exes – Grup Expofinques ofereix multitud de solucions i assessorament perquè les noves oficines sentin el total suport de l’empresa, brindant un local clau en mà i assegurant la continuïtat del negoci. L’emprenedor desenvolupa la seva pròpia carrera amb una àrea geogràfica en exclusiva, la qual cosa permet un ràpid creixement i expansió.

Exes – Grup Expofinques és l’empresa del futur, referent en innovació, estratègia i a l’avantguarda de les eines digitals, amb serveis transversals per assegurar l’èxit de les seves oficines. Un compromís complet perquè la satisfacció de franquiciats i clients sigui total.

Clicka per obtenir més informació sobre aquesta franquícia