Franquicies.cat participarà al Dia de l’Emprenedor de Tarragona.

A Franquicies.cat treballem constantment per oferir als nostres clients i emprenedors, noves oportunitats dins del món de la franquícia. Per això, amb l’arribada del bon temps participem i organitzem diversos  esdeveniments i jornades de franquícies. Aquests esdeveniments són ideals conèixer el model de franquícia i les tendències i oportunitats que presenta.

El primer d’aquests esdeveniments és el Dia de l’Emprenedor de Tarragona, que se celebrarà el proper 17 de maig al Mas de les Gralles, una situació privilegiada a la localitat de la Bisbal del Penedès, a la província de Tarragona. Un entorn immillorable per gaudir d’una jornada interesant i enriquidora.

Com el seu nom indica, el Dia de l’Emprenedor està pensat per a emprenedors i empresaris. La seva finalitat és aportar coneixements i novetats, al mateix temps que generar un espai per a la relació entre empresaris.

Jornada emprenedors

Franquicies.cat serà present a la jornada, en què presentarà la franquícia com a model de negoci d’èxit. D’aquesta manera, Franquicies.cat es consolida com ambaixadora del model de franquícia com una fórmula ideal per emprendre. Al nostre estand podràs trobar tota la informació i eines per iniciar el teu projecte empresarial de la mà de la franquícia.

Durant la jornada hi ha previstes nombroses activitats, entre les que podràs trobar networkings, conferències i mostres diverses. L’acte finalitzarà amb un dinar d’empreses, de la mà de l’Escola d’Hostaleria i Turisme del Baix Penedès. L’assistència a aquest dinar tindrà un preu de 15 € i requerirà de reserva prèvia.

Des Top Ten Franquícies recomanem l’assistència a aquest tipus d’esdeveniments, ja que són un escenari perfecte per a la reinvenció, l’emprenedoria i la generació de relacions personals i empresarials positives.

L’assistència a l’acte és gratuïta, només t’has d’inscriure prèviament enviant un correu a espaiempresarial@leina.org.

Vine al Dia de l’emprenedor i vista el nostre estand!