Cercador

Enrique Tomás

Xarcuteries gourmet amb barra degustació

Enrique Tomás és una cadena de xarcuteries líder en la venda de pernil ibèric. Porten més de 40 anys d’experiència al sector i compten amb 70 punts de venda oberts. El seu concepte de negoci és original, innovador i compta amb una forta imatge de marca i una experiència de negoci provada.
A les franquícies Enrique Tomás tutelen totes les àrees del negoci i ofereixen una formació integral del franquiciat i el seu personal que, a més,  acompanyen en totes les fase.

Les xarcuteries tenen el millor equip de professionals que s’encarrega que en els seus establiments es puguin trobar tots els tipus de pernil ibèric existents al món , servits per professionals per atendre amb amabilitat i assessorar amb coneixement als nostres clients.

Tipus de franquícia Enrique Tomás

Opció 1: La botiga

És l’establiment habitual. Busquen que el local on estigui la franquícia Enrique Tomás estigui ben ubicat, que sigui una zona concorreguda i amb bon pas de gent per la seva porta. El divideixen en les dues zones tradicionals i el decoren amb els colors corporatius perquè sigui reconeixible i s’aprofiti de la força de la marca. La inversio és de 120.000€ aproximadament.

Opció 2: Quiosc

Aquest tipus de franquícia tracta d’un espai molt més reduït, que se situa en les millors zones dels centres comercials i que és molt fàcil de gestionar. L’espai de barra és reduït i molt ben estudiat, de tal manera que amb els menys metres possibles són capaços d’atendre les taules que envolten al quiosc amb celeritat i amabilitat. La inversió és de 60.000€ aproximadament.

Opció 3: Corner
Aquest és el format més petit. El tipus de franquícia corner tracta d’un espai molt reduït en el qual tenen una presència destacada dues de les ensenyes d’Enrique Tomás : el tall a mà i els entrepans acabats de fer. Requereix poca inversió i ben gestionat pot suposar una rendibilitat molt elevada. La inversió és de 30.000€ aproximadament.

Contacta directament amb Enrique Tomás

Omple el formulari i un responsable d'expansió de la marca contactarà amb tu

He llegit i accepto les condicions legals. Saber més
Compromís ètic de Franquícies.cat: No enviem spam ni comunicacions publicitàries.Dades de Enrique Tomás

Inversió Des de 30.000€
Cànon
Royalty d'explotació 300€
Royalty Publicitari No n’hi ha
No n’hi ha
Mínim d'habitants per població
Dimensió mínima del local 60 m2
Durada del contracte 5 anys
Creació empresa 2010
Nº Propis 20
Nº de franquícies 50

Avantatges

Empresa consolidada al sector amb més de 30 anys d’experiència

Concepte innovador

Experiència de negoci provat

Inversió raonable  i atractiva rendibilitat

Contacta amb la franquícia!
Contacta amb la franquícia!
  • 1 Omple el formulari
  • 2 Rebràs un email amb un enllaç
  • 3 Descarrega’t el dossier gratuïtament
  • 4 La franquícia es posarà en contacte amb tu

Tot sense cap compromís!