Entrevista a Silvia Higueras

Després de l’obertura d’una franquícia a Barcelona, ​​Inner Nature ha consolidat la seva expansió obrint un nou supermercat d’alimentació saludable a València. És la segona botiga pròpia d’aquesta empresa valenciana que vol ampliar el seu perfil de client. Silvia Higueras, de 41 anys, que és la responsable d’aquest centre, s’ha envoltat del millor equip professional per donar el servei més eficient.

- Com és la nova botiga de Inner Nature?
– El local té gairebé 100 metres quadrats, amb una zona de vendes semblant a la botiga original. Està situat al carrer Arxiduc Carles nombre 101 al barri de Patraix. Tot i que no disposem de l’espai que ens agradaria, la varietat de referències que oferim és immensa. De fet, des que va obrir, el nostre supermercat natural està tenint èxit perquè els propis clients diuen que troben tot el que busquen.

silvia higuera inner nature- Tot?
– Tota la varietat de productes que tenim d’alimentació, de dietètica, de cosmètica i de fitoteràpia. Tenim una amplitud de productes de les marques més reconegudes en alimentació saludable i natural. Encara que pugui semblar que és un producte rar, segur que el tenim.

- I com aconsegueixen tenir aquesta varietat de referències?
– Ha estat difícil, però hem fet un bon estudi i hem posat el nostre esforç i dedicació per aconseguir que els nostres clients tinguin el catàleg més ampli de productes naturals possible per donar-los el millor servei.

- Amb tanta oferta, assessorar al client serà un repte?
– El tracte humà és el més important per a nosaltres. El personal que tenim està molt qualificat i coneix de primera mà tots els productes que oferim. Per això, assessoren als nostres clients amb tot el coneixement, sense haver de recórrer a Internet, com fan altres botigues. En tot cas, davant un dubte mèdica, nosaltres sempre recomanem acudir al metge.

- A més s’organitzen cursos i tallers per fomentar l’alimentació saludable?
– En aquest local tenim la possibilitat d’oferir més serveis. A part del dieta i control de pes, comptem amb l’assessorament d’un naturòpata, a més dels cursos de cuina orientats a l’alimentació saludable i natural. Estem preparant-ho tot per setembre.

- Amb aquesta nova botiga, Inner Nature dóna un pas més en la seva expansió?
– És clar que un dels principals motius d’aquesta obertura és progressar amb l’expansió d’Inner Nature i ens ajudarà a enfortir la nostra imatge. També vam arribar a un altre tipus de públic diferent, un objectiu que també ens motivava.

- La decoració de la botiga també és natural?
– Està en la línia natural acord amb la filosofia de Inner Nature. S’ha basat en el reciclatge. Els taulells estan elaborats amb caixes de fruites, pintades de blanc. Les bobines d’enrotllar cables s’han convertit en illetes i les prestatgeries són de fusta natural sense tractar