Cercador

Els Mites de la digitalització de la franquícia

A poc a poc que vaig amb pressa!

La digitalització o transformació digital sembla ser un imperatiu en els nostres dies. No plantejar-se aquest salt és gairebé un suïcidi, segons ens expliquen. Però, què tan real resulta aquest horitzó?

L’Escola de Negocis IEBS Business School va presentar l’estudi Transformació Digital en les empreses 2017, les seves dades ens revelen el següent:

El 7% de les empreses considera que la seva posició és molt bona respecte als processos de digitalització.
El 7% de les empreses considera que la seva capacitat d’innovar és molt bona.
El 50% no utilitzen el màrqueting de continguts per connectar amb els seus clients.
Per trobar-nos a la recta final de la segona dècada del segle XXI les dades no semblen ser encoratjadors. Però això té el seu sentit: la transformació digital és un procés que porta temps. La velocitat de la digitalització és inversament proporcional a la d’un clic. Arribar al punt en el qual un usuari pot realitzar una acció determinada en una web és, de fet, l’últim pas d’un camí que inicia amb el disseny d’una estratègia adequada i personalitzada.

La revolució digital afecta a les franquícies des de punts de vista molt diferents, des del punt de vista de companyia i la seva relació amb els mitjans i canals de comunicació, la relació amb les seves franquiciados i, finalment, amb els seus clients. Per això és molt important entendre el nou paradigma del consumidor connectat a Internet al moment d’iniciar el camí cap a la digitalització. És imprescindible comprendre que l’estratègia digital ha de servir de facilitador per connectar la marca amb el client, el franquiciado i el negoci global.

Fer el pas a la transformació digital ens connecta generant dades que ens permeten comprendre més i millor cadascuna de les fases del procés de compra i al nostre client mateix.

La digitalització ha de ser una transformació i desenvolupament de l’empresa per abordar els principals aspecte de creixement de la companyia: comunicacióvendes i creixement. Pensar la transformació digital com un salt urgent no ajuda, per tant, a donar els passos correctes d’acord a les necessitats de cada negoci.

 

proposta_mito_digital

Conèixer les eines, escoltar al clients de forma constant i afrontar els canvis són oportunitats de creixement, de millora i de triomf. La transformació digital és un mitjà per fer que la teva empresa s’adapti a un entorn en constant canvi. Sense aquestes eines el futur serà complicat, però cal saber com i quan començar el camí.

De debò haig de donar el salt a la transformació digital ara?

Para què vull fer-ho?

Quins canvis hem d’afrontar per situar-nos en una procés de digitalització?

Com afrontar aquests canvis?

Aquestes són algunes de les principals preguntes que ens fem davant d’un escenari complex com és la digitalització de la nostra companyia.

Et convidem a desmuntar els mites entorn de la digitalització i conèixer una mica més a fons el que implica aquest procés quan es fa de manera correcta. Coneix com establir les estratègies i els principals aspectes a considerar per crear un pla d’acció que et permeti afrontar el canvi que la teva companyia necessita.

Inscripcións:

Sessió acabada

Contacta directament amb Els Mites de la digitalització de la franquícia

Omple el formulari i un responsable d'expansió de la marca contactarà amb tu

He llegit i accepto les condicions legals. Saber més
Compromís ètic de Franquícies.cat: No enviem spam ni comunicacions publicitàries.ERA-9-consultores

Expense Reduction Analysts (ERA) ha incorporat 9 consultors a Espanya i Portugal en 2017

Cada vegada més professionals amb èxit, estan considerant unir-se a Expense Reduction Analysts com a propera meta professional. Tenim plans sòlids per 2018, on volem seguir creixent tant en la nostra facturació de consultoria com en nombre de consultors associats amb els professionals adequats. Llegir més
jorge_TerranovaCNC7

Jorge Lorenzo ha inagurat la primera botiga Terranova CNC al les Illes Balears

El pilot, amant dels animals de companyia, ha decidit obrir la seva propia botiga especialitzada en nutrició canina i felina amb la companyia espanyola lidel del sector. Durant l’inaguració s’ha realitzat una donació de 450 kgs de pinso a les associacions ADA Associació de Animals de Alaró i Animaerea. Llegir més
Aliprox-1

Caprabo obre un supermercat a Sant Boi de Llobregat

Caprabo avança en l'expansió amb franquícies. Segueix apostant pel model Aliprox per ampliar la seva cartera de franquícies amb una nova obertura sota aquesta ensenya. Llegir més