donpiso aprofita l’augment de la demanda al mercat Canari per obrir la seva segona oficina a Las Palmas

Amb aquesta obertura, la immobiliària arriba a les 54 franquícies que es sumen a les 20 oficines pròpies

Setembre de 2016 – El 27,5% dels immobles comprats a Canàries durant els primers sis mesos de l’any van ser adquirits per estrangers. Després de Balears, Canàries és la segona autonomia on els ciutadans no espanyols tenen més pes en el mercat immobiliari. En total, el nombre de compres d’habitatges per part d’estrangers a Espanya arriba a xifres superiors a les 42.000 operacions a l’any.

En concret, per a Canàries s’estima un augment de les operacions immobiliàries d’entre el 12% i el 15% per al 2016, a més d’un augment d’entre el 3% i el 4% del valor mitjà. A més, el preu de l’habitatge a Canàries va augmentar un 2,9% durant el segon trimestre de l’any, el quart creixement més pronunciat després de Balears, Madrid i Catalunya.

Aprofitant l’auge del mercat immobiliari canari, donpiso ha obert la seva segona oficina a Las Palmas de Gran Canària. “La nostra presència a Canàries és fonamental tant per la gran força d’un mercat immobiliari amb una taxa d’urbanització que arriba al 19,7%, així com pel potencial d’expansió de la nostra companyia en un mercat tan dinàmic”, afirma Emiliano Bermúdez, subdirector general i cap de l’Àrea de Franquícia de donpiso.

La immobiliària ja va obrir el passat juliol el seu centre d’expansió a les illes en aquesta mateixa localitat. Dos obertures en els últims tres mesos que persegueixen guanyar presència en una autonomia on el turisme va créixer un 13,2% fins al juliol a causa dels 7,5 milions de visitants rebuts. “Tenim previst obrir fins a 20 oficines més a l’Arxipèlag en els pròxims tres anys”, anuncia Àngel Machín, Broker d’Expansió de donpiso a Canàries.

Per la seva banda, Joaquín Carreño, nou franquiciat de l’oficina, indica que l’obertura és un “pas intel·ligent” en un mercat el nombre de compravendes del qual van augmentar en un 17,8% el seu nombre d’operacions en el segon trimestre de l’any.

Per províncies, a Las Palmas es van dur a terme 2.939 compravendes d’habitatges de les que 575 eren habitatges nous i 2.364 usades. A Santa Cruz de Tenerife es van materialitzar 2.572 compres, de les que 424 eren d’habitatges a estrenar i 2.148 utilizats.

Sobre donpiso
Donpiso és l’empresa degana del sector de la intermediació immobiliària a Espanya. Va ser creada el 1984 a Barcelona. Actualment compta amb una important xarxa d’oficines en progressiu creixement a les principals ciutats del país i un volum de negoci que li ha permès fer d’intermediari en propietats per valor de més de 500.000.000 d’euros en l’últim exercici, posicionant – se així com una de les xarxes immobiliàries més importants del país, amb un important volum de vendes i amb excel·lents índexs de satisfacció. L’empresa ofereix serveis de compra-venda, lloguer i reformes, i compta amb una plantilla de 296 treballadors.

Don Piso franquicia