El mercat de l’habitatge a Barcelona creix més enllà de la seva àrea metropolitana

 

El 84% dels pisos a la venda de la província de Barcelona no es troben a la capital 

L’àrea metropolitana i la segona corona acapararan dos terços de la construcció residencial a 2017 

donpiso aprofita l’alt nivell de dinamisme fora de Barcelona ciutat per obrir una nova oficina de propietat a Sabadell

 

Imagen 2

Façana de la nova oficina donpiso de l’Avinguda Matadapera, 47 bis, a Sabadell

 

Febrer de 2017 – El 84% dels pisos a la venda de la província de Barcelona no són a Barcelona ciutat. La xifra segueix sent de més del 60% si a la capital se li suma la seva primera corona metropolitana. I és que hi ha un total de 73.100 pisos posats a la venda a tota la província, dels quals 22.813 estan Barcelona i la seva primera corona metropolitana (11.503 a Barcelona ciutat i altres 11.310 en la seva primera corona metropolitana). De fet, l’àrea metropolitana i la segona corona acapararan dos terços de la construcció residencial a 2017.

Per municipis, Badalona (2.758 pisos), l’Hospitalet de Llobregat (2.000) i Santa Coloma de Gramenet (976) lideren la llista de localitats de la primera corona amb major nombre d’immobles al mercat. Els segueixen Sant Boi (795), Cornellà de Llobregat (478), Esplugues (266) i Sant Adrià de Besòs (248).

 

Creix la segona corona i donpiso obre la seva segona oficina a Sabadell

A la segona corona metropolitana existeixen municipis amb una elevada concentració de compravenda d’habitatges. Terrassa i Sabadell destaquen per sobre de la resta amb 3.735 i 3.128 pisos a la venda, respectivament. Els segueixen Sant Cugat amb un total de 1.358 immobles, al costat de Cerdanyola del Vallès (769) i Montcada i Reixac (375).

En aquest sentit, donpiso està aprofitant l’alt dinamisme immobiliari a una distància de la ciutat superior als 20 quilòmetres per enfortir la seva presència a la segona corona metropolitana. Així, la immobiliària acaba d’obrir una nova oficina de propietat a l’Avinguda Matadepera 47 bis, a Sabadell, que s’afegeix a l’oficina franquiciada del Carrer Rambla 182, de la mateixa localitat.

“La nostra presència a la segona corona metropolitana de Barcelona és fonamental per a nosaltres. Sabadell és una de les ciutats amb més activitat immobiliària de Catalunya tant per la fortalesa de la seva economia com pel seu elevat nombre d’habitants. Per això volem que aquesta sigui una oficina de propietat voltant de la qual giren el nostre plans de creixement al Vallès Occidental “, afirma Emiliano Bermúdez, sotsdirector general de donpiso i Responsable de l’Àrea d’Expansió.

Amb aquesta nova obertura, la segona del 2017, donpiso arriba a les 22 oficines pròpies que se sumen a les 56 franquícies, pel que són ja 78 oficines a tot el territori nacional. D’aquesta manera, l’empresa posa en marxa un procés de creixement en el qual es marca com a objectiu arribar a obrir més de 40 noves oficines el 2017 i superar la barrera de les 120 oficines a tot Espanya, entre pròpies i franquícies. A més, amb l’objectiu de perfeccionar el seu servei i oferir solucions als seus clients, donpiso pretén superar la xifra de les 3.000 operacions anuals, xifra que durant l’any passat va arribar a les 2.503 unitats venudes.

 

Sobre donpiso

donpiso és l’empresa degana del sector de la intermediació immobiliària a Espanya. Va ser creada l’any 1984 a Barcelona. Actualment compta amb una important xarxa d’oficines en progressiu creixement en les principals ciutats del país i un volum de negoci que li ha permès fer d’intermediari propietats per valor de més de 500.000.000 d’euros en l’últim exercici, posicionant-se així com una de les xarxes immobiliàries més importants del país, amb un important volum de vendes i amb excel·lents índexs de satisfacció. L’empresa ofereix serveis de compravenda, lloguer i reformes, i compta amb una plantilla de 296 treballadors.

Si vols ampliar la informació per obrir una franquícia donpiso fes click aquí

Don Piso franquicia