Un gran negoci comença per envoltar-se de gent estupenda. Pots tenir un concepte de negoci increïble, un pla de màrqueting complet i un manual a tota prova, però si no tens un equip humà sòlid, no tindràs clients feliços i a la llarga el teu negoci no creixerà.

20170628 The Coach

Algunes de les persones més importants en el seu negoci són els directius. Suposant que no estigui vostè executant el dia a dia del negoci, els seus empleats clau són els que ho fan tot, des de mantenir als clients satisfets fins assegurar-se que el negoci està funcionant eficientment. I, per descomptat, no tot gran empleat està perfectament entrenat per això.

The Growth Coach ha creat el programa per a directius anomenat Strategic Manager Coaching. Aquesta iniciativa s’ha impulsat desprès de detectar que moltes empreses tenien gerents compromesos amb l’empresa, però que realment necessitaven desenvolupament professional. També es va descobrir que aquests clients tenien grans empleats que podrien ser gerents amb el suport necessari.

Per aquest motiu, l’objectiu de The Growth Coach és oferir a aquests membres del personal el tipus adequat d’entrenament que pot marcar una gran diferència en l’acompliment de l’equip i ajudar amb la retenció de dels empleats.

Treballar amb un coach pot tenir un gran impacte en el que pot ser l’aspecte més important d’un gran gerent: el lideratge. Els grans líders empresarials entenen com gestionar un negoci, però també com empoderar als empleats perquè siguin millors professionals, com fomentar la innovació dins l’empresa i com fer més eficaces les operacions diàries. Son emocionalment intel·ligents, poden resoldre conflictes i entendre com treballar amb les persones, ja siguin clients o empleats.

Invertir en desenvolupament professional és un esforç que val la pena i que pot ajudar a fer crèixer el negoci.

A The Growth Coach, el Strategic Manager Coaching es duu a terme en un ambient privat i grupal durant un dia per trimestre, la qual cosa significa que és assequible i que no exigeix molt del valuós  temps dels empleats.

Vols ampliar la informació sobre aquesta franquícia i el seu coaching per a directius?

He llegit i accepto les condicions legals. Saber més
Compromís ètic de Franquícies.cat: No enviem spam ni comunicacions publicitàries.
Només rebràs la informació que has sol·licitat.