Amb aquesta obertura, donpiso registra 51 franquícies a 2016, de les quals 3 es troben al País Basc.

Façana del nou centre DonpisoL’empresa de serveis immobiliaris donpiso , amb seu a Barcelona, signa una nova oficina franquiciada a Baracaldo, ciutat de la província de Biscaia, que obrirà les portes pròximament . Amb aquesta oficina, ja sumaran 3 les ubicades al País Basc, juntament amb les d’Éibar (Guipúscoa) i Getxo (Biscaia).

Al capdavant d’aquesta nova oficina hi haurà Juan Carlos Just i Rafael Chamon, amb àmplia trajectòria en el sector. Es tracta de la franquícia número 51, que se sumen a les 20 oficines pròpies de donpiso, que registra un total de 71 oficines a tot Espanya.

Mercat immobiliari del País Basc.

En un mercat en el qual les vendes estan incrementant de manera sostinguda, Biscaia és la província amb major dinamisme, especialment Bilbao i la seva àrea d’influència. “Les compravendes al País Basc es van incrementar en un 12% en relació al mateix període de 2016″, indica Emiliano Bermúdez, sotsdirector general de donpiso. D’aquesta manera, en el que va de l’any s’han venut aquí més de 15 mil habitatges.

La situació de millora es trasllada fins i tot a zones de l’interior, en les que s’estan realitzant operacions, tant de venda com de lloguer. Guipúscoa, Sant Sebastià i els seus voltants mantenen una demanda elevada que permet l’augment de les vendes, estant bastant més paralitzat el seu mercat interior.

“En termes generals, el preu de l’habitatge s’ha estabilitzat i hi ha una tendència positiva de la demanda. Si fins ara es registra un lleu repunt que no arriba a l’1% en els preus, s’espera que la tendència sigui positiva en els propers exercicis”, afirma Bermúdez.

 

Sobre donpiso
Donpiso és l’empresa degana del sector de la intermediació immobiliària a Espanya. Va ser creada el 1984 a Barcelona. Actualment compta amb una important xarxa d’oficines en progressiu creixement a les principals ciutats del país i un volum de negoci que li ha permès fer d’intermediari en propietats per valor de més de 500.000.000 d’euros en l’últim exercici, posicionant – se així com una de les xarxes immobiliàries més importants del país, amb un important volum de vendes i amb excel·lents índexs de satisfacció. L’empresa ofereix serveis de compra-venda, lloguer i reformes, i compta amb una plantilla de 296 treballadors.