Donpiso participarà a la XXV edició de FranquiShop a Las Palmas de Gran Canària

 

L’esdeveniment tindrà lloc el dijous 16 de febrer al Palau de Congressos Auditori-Alfredo Kraus

donpiso té previst obrir fins a 20 oficines més a l’Arxipèlag en els pròxims tres anys

 

Imagen 1

Imatge d’arxiu de la inauguració d’una de les oficines de donpiso a Las Palmas de Gran Canària

 
Febrer de 2017donpiso participarà en la XXV edició de la Fira de Franquícies i Emprenedors FranquiShop que tindrà lloc a Las Palmas de Gran Canària el dijous 16 de febrer al Palau de Congressos Auditori-Alfredo Kraus.

Després d’haver celebrat a altres ciutats espanyoles com Barcelona, ​​Madrid o Sevilla, la principal fira de franquícies arriba a l’arxipèlag canari amb més de 150 emprenedors inscrits que es reuniran amb més de 25 marques participants que operen las sectors d’activitat més variats i que ofereixen la possibilitat de buscar opcions d’autoocupació des de 15.000 euros fins a conceptes de negoci de més inversió, dirigits especialment per a la diversificació empresarial. En aquest sentit, el sector de la franquícia a Canàries obté una facturació anual de 29 milions d’euros amb més d’un centenar d’establiments operatius que generen més de 500 llocs de treball.

“FranquiShop és la fira de franquícies més important d’Espanya per assistència, nivell d’empreses franquiciadores i la qualitat de les propostes empresarials que reuneix. Per a una xarxa de franquícies líder en el sector immobiliari com donpiso, aquesta és una de les cites obligades “, afirma Emiliano Bermúdez, sotsdirector general de donpiso i Responsable de l’Àrea de Franquícia.

L’esdeveniment compta amb el suport institucional de la Conselleria de Comerç, Indústria i Artesania del Cabildo de Gran Canària a més de la Cambra Oficial de Comerç de Gran Canària i de diverses associacions empresarials. A més, dins el sector de la franquícia, la fira té entre els seus col·laboradors a l’Associació Espanyola de Franquiciadors (AEF).

 

donpiso, vint oficines a Canàries en els propers 3 anys

En aquest context, donpiso assistirà a FranquiShop després d’un 2016 en què va obrir el seu centre d’expansió per a l’arxipèlag i una oficina franquiciada a Las Palmas de Gran Canària. Com a part del seu pla estratègic, la immobiliària té previst obrir fins a 20 oficines en els propers 3 anys a l’Arxipèlag.

El canari és un mercat de gran dinamisme immobiliari amb una taxa d’urbanització que arriba al 19,7% i en el qual el percentatge de compradors d’habitatge estrangers és del 27,5%. De fet, Canàries és la segona autonomia després de Balears on els ciutadans no espanyols tenen més pes en el mercat immobiliari.

 

Sobre donpiso

donpiso és l’empresa degana del sector de la intermediació immobiliària a Espanya. Va ser creada l’any 1984 a Barcelona. Actualment compta amb una important xarxa d’oficines en progressiu creixement en les principals ciutats del país i un volum de negoci que li ha permès fer d’intermediari propietats per valor de més de 500.000.000 d’euros en l’últim exercici, posicionant-se així com una de les xarxes immobiliàries més importants del país, amb un important volum de vendes i amb excel·lents índexs de satisfacció. L’empresa ofereix serveis de compravenda, lloguer i reformes, i compta amb una plantilla de 296 treballadors.

Si vols ampliar la informació per obrir una franquícia donpiso fes click aquí

Don Piso franquicia