Donpiso obre franquícies a Vilassar de Mar i Castelldefels

L’empresa de serveis immobiliaris donpiso, amb seu a Barcelona, suma dues noves oficines a Catalunya, amb l’obertura d’una a Vilassar de Mar (Maresme) i una altra que es concretarà al maig a Castelldefels (Baix Llobregat).

Amb aquestes noves oficines franquiciades a peu de carrer, ja són 45 les franquícies de donpiso, que se sumarien a les 20 pròpies. En els plans d’expansió de donpiso es projecten obrir 30 noves oficines franquiciades en aquest any 2016. És important destacar que, en els últims cinc anys, donpiso no ha tancat cap oficina pròpia ni franquiciada.

Franquicia Donpiso Castelldefels i Vilassar de Mar“Aquestes noves obertures a Castelldefels i Vilassar de Mar, poblacions relativament properes a Barcelona, demostren que el mercat immobiliari està creixent també en localitats més petites, en aquest cas amb molt atractiu per la seva ubicació a la zona costanera i molt ben comunicades amb la capital catalana “, ha explicat Emiliano Bermúdez, sotsdirector general de donpiso.

La inversió mínima aproximada per obrir una franquícia de donpiso ronda els 30.000 euros. Actualment és una de les franquícies d’èxit en el sector immobiliari gràcies a diversos factors, entre els quals destaca la bona cartera d’immobles a la venda, la generació d’un elevat volum de compradors i que disposen de mecanismes i sistemes per al tancament d’operacions . “Qui es suma a donpiso té una important xarxa de suport i consultoria, que inclouen serveis de consulta jurídica on-line, assessorament de màrqueting i publicitat, borsa de treball i consultes laborals”, afegeix Bermúdez.

A més, els franquiciats de donpiso també compten amb una important presència en els principals mitjans i portals immobiliaris del país, i es beneficien d’importants sinergies i economia d’escala que permeten costos d’explotació molt competitius i l’accés a noves oportunitats de negoci.

Donpiso és membre de ple dret de l’Associació Espanyola de Franquiciadors, el seu model de negoci és el més premiat en l’àmbit de la franquícia immobiliària en els últims 20 anys, i ha estat reconeguda com l’única agència immobiliària entre les “50 marques líders en franquícies “, segons l’estudi de la consultora Tormo i Associats.

Sobre donpiso
donpiso és l’empresa degana del sector de la intermediació immobiliària a Espanya. Va ser creada el 1984 a Barcelona. Actualment compta amb una important xarxa d’oficines en progressiu creixement en les principals ciutats del país i un volum de negoci que li ha permès fer d’intermediari propietats per valor de més de 500.000.000 d’euros en l’últim exercici, posicionant així com una de les xarxes immobiliàries més importants del país, amb un important volum de vendes i amb excel·lents índexs de satisfacció. L’empresa ofereix serveis de compra-venda, lloguer i reformes, i compta amb una plantilla de 296 treballadors.

Si vols sol·licitar informació per obrir una franquícia Donpiso fes click aquí