Donpiso incrementa la seva plantilla un 120% en els darrers 2 anys

L’empresa de serveis immobiliaris donpiso, amb seu a Barcelona, ha incrementat en un 120% la seva plantilla en els darrers 2 anys. Actualment, compta amb un total de 296 empleats, entre els quals hi ha comercials, informàtics, advocats, especialistes en màrqueting, arquitectes, administratius, etc.

L’increment de la plantilla de donpiso és necessari per afrontar el creixement previst per a aquest 2016, en el qual l’empresa de serveis immobiliaris té definit un pla d’expansió i obrir unes 30 noves oficines franquiciades. És important destacar que, en els últims cinc anys, donpiso no ha tancat cap oficina pròpia ni franquiciada.

“Estem molt orgullosos d’haver creat llocs de treball en el sector immobiliari en aquests darrers anys en què hi ha hagut un procés de recuperació del mercat. Es tracta d’ocupacions qualificades, en totes les franges d’edat i sense discriminació de gènere “, explica Emiliano Bermúdez, sotsdirector general de donpiso.

Donpiso destaca per constituir una empresa que ha recuperat part de la plantilla de la qual, en moments de la crisi, es va haver de prescindir. Així és que s’han ocupat, novament, a unes 129 persones. Cal ressaltar, així mateix, que donpiso no realitza cap tipus de discriminació per gènere ni edat. “Valorem la vàlua, les ganes i l’experiència”, afirma Bermúdez. La plantilla es divideix al 35 -65% entre homes i dones, respectivament, dels quals molts supera els 50 anys.

Sobre donpiso

Donpiso és l’empresa degana del sector de la intermediació immobiliària a l’estat. Va ser creada el 1984 a Barcelona. Actualment compta amb una important xarxa d’oficines en progressiu creixement en les principals ciutats del país i un volum de negoci que li ha permès fer d’intermediari propietats per valor de més de 500.000.000 d’euros en l’últim exercici, posicionant així com una de les xarxes immobiliàries més importants del país, amb un important volum de vendes i amb excel·lents índexs de satisfacció. L’empresa ofereix serveis de compra-venda, lloguer i reformes, i compta amb una plantilla de 296 treballadors.

Aquí pots obtenir informació sobre la franquícia donpiso