Cercador

D-pilate

Beauty concept

La franquícia d’estètica D-PÍLATE beauty concept ofereix tractaments medico-estètics d’última generació, guanyant amb ells quota de mercat i atraient a emprenedors i inversors que busquen un negoci rentable amb poca inversió.

D-pílate es la solució. La franquícia es reinventa presentant les seves clíniques-estètiques de depilació definitiva a la teva mida, amb tractaments específics com l’eliminació del borrissol mitjançant làser díode, reducció de grasses corporals mitjançant criolipòlisis i radio freqüència amb vacumteràpia, tractaments contra arrugues amb dermafiller, eye beauty System, botox o hialurònic, mesoteràpia facial i corporal, etc.

Les nostres claus d’èxit estan basades en oferir tractaments realitzats amb les últimes tecnologies, el què ens ha portat a convertir-nos en els líders del sector; gràcies a la innovació, seguretat i efectivitat dels nostres tractaments.

L’èxit dels centres D-PILATE està assegurat a l’implantar la filosofia d’un luxe democràtic. Combinem l’alta demanda que hi ha al mercat per aquests serveis d’estètica amb tarifes adaptades al mercat actual, aconseguint una alta rotació de clients

Coma complement de tots aquests tractaments, D-PILATE beuty concept ha desenvolupat una línia pròpia de productes de cosmètica sota la marca ESSENCE, creada amb ingredients naturals i dissenyada especialment per potenciar els resultats dels tractaments.

La Central ofereix recolzament i assessorament en totes les àrees del negoci, garantitzant el futur de la teva empresa: Imatge de marca exclusiva, activitat de marketing i comunicació, gestió personal i de RRHH, administració i finances, Know-How i tècniques exclusives.

D-PILATE compta a més a més amb un assessorament mèdic continuat per atendre possibles dubtes que puguin surgir en el desenvolupament de l’activitat.

Uneix-te al grup D-PILATE beauty concept!

Contacta directament amb D-pilate

Omple el formulari i un responsable d'expansió de la marca contactarà amb tu

He llegit i accepto les condicions legals. Saber més
Compromís ètic de Franquícies.cat: No enviem spam ni comunicacions publicitàries.Dades de D-pilate

Inversió 19.000€
Cànon
Royalty d'explotació 440€
Royalty Publicitari 150€
No n'hi ha
Mínim d'habitants per població 10.000
Dimensió mínima del local 30 m2
Durada del contracte 5 anys
Creació empresa 2004
Nº Propis 2
Nº de franquícies 63

Avantatges

Grup líder i amb major experiència del sector de l’estètica especialitzada, sector en constant creixement

No és necessària experiència prèvia; rebràs un entrenament inicial i cíclic

Negoci resistent a èpoques de baix consum, sense a penes estacionalitat i d’ingressos recurrents

Participaràs d’un màrqueting i comunicació de primer nivell

Contacta amb la franquícia!
Contacta amb la franquícia!
  • 1 Omple el formulari
  • 2 Rebràs un email amb un enllaç
  • 3 Descarrega’t el dossier gratuïtament
  • 4 La franquícia es posarà en contacte amb tu

Tot sense cap compromís!