Vols franquiciar el teu negoci?

ttf franquicies

T’orientem en tot el necessari per dur a terme una estratègia de creixement reeixida:

1r Estudi de franquiciabilitat
La fórmula de creixement mitjançant l’obertura de franquícies no sempre és la millor opció. Per aquesta raó, primer hem d’estudiar si el teu negoci compleix amb les premisses i requisits necessaris per a ser franquiciable. Si la franquícia no és el model idoni en el teu cas, et proposarem la fórmula de creixement òptima per a tu. Definirem el teu model de negoci, estudiant la seva viabilitat tècnica i financera.

2n Definició de la relació amb el franquiciat
La relació entre franquiciador i franquiciat pot prendre diferents formes segons el tipus de franquícia: de serveis, múltiple, córner, de format de negoci, activa, etc.

3r Anàlisi de mercat i model de negoci
Com a informació essencial, l’anàlisi de mercat ens ha de proporcionar una noció clara de la quantitat de clients o consumidors que adquiriran el producte o servei que penses vendre, dins d’un territori definit, durant un període determinat de temps i el preu que estan disposats a pagar per ell. Analitzarem quin és el model de negoci òptim per al creixement del teu negoci.

4t Planificació estratègica de l’expansió
Consisteix a establir a on vol arribar teva empresa en un futur i com ho farà. Suposa el full de ruta que t’ajudarà a anticipar i respondre als canvis del mercat, de la competència, de la tecnologia, etc. amb l’objectiu d’assolir les metes establertes.

5è Manuals per al franquiciat
El manual per al franquiciat conté tota la informació clau per al desenvolupament del negoci segons les directrius de l’empresa franquiciadora. Són bàsics perquè totes les unitats de la teva franquícia operin de la mateixa manera, per assegurar la qualitat i per aclarir l’execució en els processos.

6è Serveis jurídics
Servei jurídic empresarial integral per realitzar el procés amb la protecció jurídica necessària de la teva empresa i els teus actius: temes mercantils i de protecció d’intangibles: marques, know-how, contractes de franquícia.

7è Captació de franquiciats
Vam realitzar un pla d’acció personalitzat per garantir-candidats a franquiciats de qualitat assegurant, d’aquesta manera, el flux de treball a la teva nova franquícia.

8è Gestió de la xarxa de franquícies
Si l’expansió de la xarxa de franquícies és un element importantíssim, no ho és menys la gestió de la xarxa. Mitjançant l’aplicació de criteris de gestió de xarxes de franquícia aconseguirem augmentar la rendibilitat conjunta de la teva xarxa, la seva fortalesa i el seu posicionament empresarial des dels inicis de cada franquiciat.

9è Màrqueting i comunicació
Amb l’objectiu que la teva empresa destaqui en un entorn cada vegada més competitiu treballem en tres àrees principals: creació d’identitat corporativa, planificació i desenvolupament d’estratègies de comunicació i gabinet de premsa.

10è Màrqueting digital per franquícies
Desenvolupem plantejaments innovadors, flexibles i personalitzats a internet perquè la teva empresa millori el seu posicionament a la xarxa amb l’objectiu de captar més clients i aconseguir candidats per la teva franquícia.

Els serveis que oferim per franquiciar un negoci:

1. Estudi de franquiciabilitat.
2. Pla Estratègic d’Expansió.
3. Estudi jurídic per a la protecció de la propietat intel·lectual.
4. Definició i realització de la Documentació Informativa. Precontractual i contracte de franquícia.
5. Elaboració dels Manuals de Franquícia.
6. Elaboració del Manual d’Identitat Corporativa.
7. Estudi sobre l’organització dels recursos humans.
8. Disseny de la selecció i formació al franquiciat i els seus equips.
9. Estudi de màrqueting digital per a franquícies.

Sol·licita informació per “Franquiciar el meu negoci”

He llegit i accepto les condicions legals. Saber més
Compromís ètic de Franquícies.cat: No enviem spam ni comunicacions publicitàries.
Només rebràs la informació que has sol·licitat.