Carrefour_obre_13_Express

Carrefour Express ha inaugurat 13 establiments durant el mes de març, amb els quals l’ensenya supera ja els 560 supermercats a Espanya. La cadena també ha obert, per primera vegada a la seva història, un supermercat Express a Andorra. 

Amb una superfície mitjana entre 100 i 500 m2, els establiments Carrefour Express es caracteritzen per oferir en un entorn proper al client i al voltant de 5.000 articles amb els preus més competitius.

Obertures amb nous formats: experiència gourmet

De les obertures realitzades durant el mes de març, la companyia ha estrenat el seu concepte “gourmet” a Barcelona, ​​portant per primera vegada el model fora de Madrid. Carrefour_obre_13_Express_2

El supermercat, ubicat a l’avinguda General Mitre, ofereix un ampli assortiment de més de 4.600 productes. Entre ells hi trobem 600 referències “gourmet”, un 75% més que en un supermercat convencional de la cadena.

L’espai, de 350 m2 de sala de vendes, està concebut per respondre a les necessitats d’un client urbà i cosmopolita. La resta de centres que compten amb aquest concepte comercial s’ubiquen a Madrid.

Així mateix, la companyia ha obert a Cadis una botiga de conveniència similar a les que Carrefour ja opera al madrileny carrer Montera i al carrer de Sierpes de Sevilla. En aquests establiments, l’empresa de distribució es dirigeix ​​sobretot a un client que es troba de visita a la ciutat i que busca sobretot aliments per consumir en el moment i plats preparats.

Carrefour Express: fórmula d’èxit per a emprenedors

El 90% dels establiments Carrefour Express, operen en règim de franquícia, el 85% d’aquestes franquícies són negocis d’autoocupació familiar, un 40% estan dirigits per dones i un 25% estan gestionats per joves emprenedors menors de 25 anys.

La companyia ofereix la possibilitat d’explotar la marca i acompanya al franquiciat en la seva gestió diària comptant amb el “know-how” comercial, el suport logístic i ajudant-lo en la consecució del finançament.

La zona d’expansió dels centres Carrefour Express es concentra a Andalusia, Catalunya, Comunitat Valenciana, Extremadura, la Rioja, Navarra, Madrid i País Basc. Gairebé el 20% d’aquests supermercats presten servei a poblacions amb menys de 10.000 habitants. En l’actualitat, més de 3.000 persones treballen a Carrefour Express a Espanya.

La teva oportunitat de negoci

A Top Ten Franquicias busquem contínuament oportunitat de negoci per als nostres clients. Per això, t’animem a desenvolupar el teu projecte empresarial de la mà de Carrefour Express. Hi ha Carrefour Express per a totes les zones, gustos i necessitats, només has de trobar el teu. No ho dubtis més i anima’t a emprendre!