Cercador

Carol Bruguera

Carol Bruguera: una franquícia amb estil

La franquícia Carol Bruguera és ideal per qui va per casa imaginant noves col∙leccions de pentinats, per qui pensa que l’estilisme va més enllà d’unes tisores o per qui li apassiona el món de la perruqueria i està pensant en obrir un nou saló, però vol fer de perruquer@, en comptes de comptable.

Carol Bruguera és una franquícia per a perruquers/es que el que més els hi agrada en aquest món és esculpir pentinats i pintar cabells com un artista, experimentar amb noves tendències, i que volen ser el seu propi cap, sense haver de fer números ni barallar‐se amb cap inversor sense creativitat. A Carol Bruguera sempre hi ha un joc de tisores.

A Carol Bruguera es rep assessorament global de tot el que fa referència a l’empresa i al sector; ja que des de la central franquiciadora es dóna suport global al franquiciat, tant a nivell de formació del franquiciat i dels treballadors com, també, en diferents àmbits de gestió: comptabilitat, fiscalitat, aspectes laborals, etc.

La publicitat des de la central es fa, sempre, pensant en el conjunt de la xarxa de franquícies, tot i que es gestionen, també, les accions a nivell local de cada saló.

A més, la central dóna llibertat d’elecció als seus franquiciats perquè escullin les marques de productes que cadascú consideri; amb condicions exclusives per a les marques que es proposen des de central.

Per als qui, també, els apassiona el món de la perruqueria, a què esperen per tenir el seu propi saló?

Fem un cafè i en parlem apassionadament?

Història de Carol Bruguera
Tot va començar l’any 1962, quan la Dolors Bruguera va decidir obrir una petita perruqueria a Vic. 10 anys més tard, s’incorporava a l’equip el seu marit Jacint Carol. Va ser llavors que es va formar Carol Bruguera. Uns quants anys més tard, 3 dels 4 fills del matrimoni s’afegirien a l’equip.

Durant tot aquest temps, hem aconseguit estar presents en tots els entorns en què es parla de perruqueria: revistes de moda i perruqueria (nacionals i internacionals), mostres per a cases comercials o associacions, tallers, demostracions per a perruquers, i fins i tot passarel∙les de moda, TV, cinema i teatre. Gràcies a tot això, però especialment al treball diari, comptem amb els millors professionals del sector. Prova d’això són els premis que hem obtingut en concursos de reconegut prestigi: Copa Revlon,
Jóvenes creadores Tecniart de l’Oreal , Novoprof , Seeting Vap, etc. També en el camp de la fotografia, a través de la qual plasmem les nostres creacions, hem rebut el reconeixement de diversos concursos i biennals, i fins i tot mencions especials en premis com el de l’Editorial Planeta.

Actualment, Carol Bruguera és una firma consolidada i de prestigi. Tot i això tenim més ganes que mai de continuar creixent i aprenent: per això invertim en tecnologia i formació continuada. Seguim preparant‐nos per al futur.

Contacta directament amb Carol Bruguera

Omple el formulari i un responsable d'expansió de la marca contactarà amb tu

He llegit i accepto les condicions legals. Saber més
Compromís ètic de Franquícies.cat: No enviem spam ni comunicacions publicitàries.franquicia perruqueria Carol Bruguera

Dades de Carol Bruguera

Inversió 60.000€
Cànon
Royalty d'explotació 5% mensual
Royalty Publicitari No n'hi ha
No n'hi ha
Mínim d'habitants per població 20.000
Dimensió mínima del local 70m2
Durada del contracte 10 anys prorrogables automàticament de 5 en 5
Creació empresa 1999
Nº Propis 6
Nº de franquícies 12

Avantatges

Sense cànon d’entrada. La inversió inicial es destina íntegrament al desenvolupament del saló.

Royalty variable sense quota fixa.

L’assessorament de la central inclou comptabilitat, RRHH, publicitat.

Participació dels franquiciats en el projecte Carol Bruguera. La teva opinió compta!

Contacta amb la franquícia!
Contacta amb la franquícia!
  • 1 Omple el formulari
  • 2 Rebràs un email amb un enllaç
  • 3 Descarrega’t el dossier gratuïtament
  • 4 La franquícia es posarà en contacte amb tu

Tot sense cap compromís!