Caprabo obre un supermercat a Barcelona

Barcelona, 22 de juny de 2016.- Caprabo obre demà un nou supermercat franquiciat a Barcelona. La botiga, ubicada al carrer Constitució nº46, compta amb 250m2 de superfície comercial i donarà feina a 5 persones. El nou establiment ofereix un ampli horari d’atenció al client i obrirà cada dia de l’any, de dilluns a diumenge, de 8:30 a 22h.

Amb el model franquiciat, Caprabo incideix en el supermercat de proximitat, en incrementar el serveºi a client, en cobrir la major quantitat de necessitats de consum per metre quadrat, mantenint la qualitat, la capacitat d’estalvi, els serveis de valor afegit i la personalització. La companyia preveu avançar en la seva expansió a través de franquícies, un model de creixement que permet a Caprabo tenir presencia en localitats on no tenia establiments com Castellbisbal, Cubelles, Santa Margarida i els Monjos, Sant Martí de Tous, Falset, Rosselló, Vilobí d’Onyar, Cambrils, Pont de Suert, Les Borges del Camp, Artesa de Segre, Torrefarrera, Argentona, Pla de Santa Maria i Andorra.

Caprabo

Caprabo, companyia de supermercats de referència, va néixer a Barcelona el 1959. Té una xarxa de 324 supermercats, ubicats en el teixit urbà de les zones estratègiques de Catalunya, on concentra el 90% del negoci, i Navarra. La companyia representa el supermercat urbà de prestacions amb el major nombre de referències, que combina l’oferta d’estalvi amb l’oferta en marques més àmplia del mercat. Cada dia, més de 220.000 persones compren en els supermercats Caprabo. Més d’1,2 milions de persones fan servir de manera regular la targeta client de Caprabo. Caprabo és pionera en la venda d’alimentació per Internet a través de www.capraboacasa.com i la primera companyia a disposar d’app de compra completa. Caprabo forma part del Grup Eroski, del que suposa el 20% del negoci.

Per sol·licitar informació i veure les característiques de la marca, pots consultar la seva fitxa aquí.