Caprabo Rapid

Caprabo obre un nou supermercat a Barcelona, amb 150 m2 de superfície comercial, un ampli horari d’atenció al client de 8 a 23 hores tots els dies de l’any, amb la major oferta de productes per metre quadrat que cobreix el màxim de necessitats de consum. El nou establiment opera amb el nom de Caprabo Rapid, en règim franquiciat i amb un format de conveniència. El nou supermercat, en el qual treballen 8 persones, està ubicat al barri de Sarrià-Sant Gervasi, concretament al carrer Santaló, 13.

Caprabo rapid franquiciaÉs el cinquè supermercat que Caprabo obre en règim de franquícia amb l’ensenya Rapid, un format que es troba en fase pilot. Actualment, hi ha altres supermercats Rapid ubicats la Ronda de General Mitre, 154; al carrer Renaixença, 14; a la Travessera de les Corts, 235; i al carrer Castillejos, 384. Amb tot, recordem que fa pocs mesos aquest supermercat va obrir una franquícia a Terrassa.

Amb el model de franquícia, Caprabo incideix en el supermercat de proximitat, en incrementar el servei a client, a cobrir la major quantitat de necessitats de consum per metre quadrat, mantenint la qualitat, la capacitat d’estalvi, els serveis de valor afegit, la personalització . La companyia preveu avançar en la seva expansió a través de franquícies, un model de creixement que permet a la companyia tenir presència a localitats en què no tenia establiments com Castellbisbal, Cubelles, Santa Margarida i els Monjos, Sant Martí de Tous, Falset, Vila-seca , Miralcamp, Rosselló, Vilobí d’Onyar, Cambrils, Pont de Suert, Les Borges del Camp, Artesa de Segre, Torrefarrera, Olot, Argentona, Pla de Santa Maria i Andorra.

Caprabo
Caprabo, companyia de supermercats de referència, va néixer a Barcelona el 1959. Té una xarxa de 324 supermercats, ubicats en el teixit urbà de les zones estratègiques de Catalunya, on concentra el 90% del negoci, i Navarra. La companyia representa el supermercat urbà de prestacions amb el major nombre de referències, que combina l’oferta d’estalvi amb l’oferta en marques més àmplia del mercat. Cada dia, més de 220.000 persones compren en els supermercats Caprabo. Més d’1,2 milions de persones fan servir de manera regular la targeta client de Caprabo. Caprabo és pionera en la venda d’alimentació per Internet a través de www.capraboacasa.com i la primera companyia a disposar d’app de compra completa. Caprabo forma part del Grup Eroski, del que suposa el 20% del negoci. La nova generació de supermercats constitueix el seu model de futur basat en la recuperació dels valors tradicionals del comerç de proximitat, que incrementa el valor del producte fresc, la quantitat de productes a la botiga, aposta per la innovació, la capacitat d’elecció i el producte de proximitat.

Per sol·licitar informació i veure les característiques de la marca, pots consultar la seva fitxa aquí.