El creixement es dóna per un concepte adequat a la demanda i a l’emprenedor

La Fábrica del Cartucho, la cadena de botigues especialista en cartutxos de tinta i tòners del grup TICNOVA , ja compta amb un total de 20 punts de venda en tan sols un any. Aquesta xifra reafirma el bon ritme de creixement que està aconseguint la marca en seva etapa inicial. Les 20 botigues es troben repartides per tota la península ibèrica i, cinc d’elles, a Catalunya: Barcelona (El Clot), Reus, Tarragona, Vilanova i la Geltrú i Sant Celoni.

Bon ritm de creixement de la fábrica del cartuchoAquesta empresa de Reus va néixer a finals del 2014 per edevenir una bona aposta per a l’emprenedor : un negoci senzill, amb un producte de qualitat i amb demanda a l’alça, amb  marges elevats i que, només, requereix una mínima inversió inicial.

La Fábrica del Cartucho l’usuari hi troba tot el que necessita per estalviar en les seves impressions: emplenat de cartutxs a l’instant; cartutxs de tinta i tòners compatibles; totes les referències en cartutxs originals i, també, material d’oficina, impressores, etc.

Aquí podràs obtenir el dossier complert d’aquesta franquícia!