Cercador

Bluedip

Bluedip: Un espai de pantalons

Bluedip és un espai únic en el què trobar pantalons que senten bé, amb un ampli ventall de colors, textures i patrons, tant per a home com per a dona.

Bluedip és una franquícia de moda diferent, atractiva i innovadora en el seu sector; ofereix un producte diferent en un entorn únic i original. Pantalons d’alta qualitat en més de 50 colors.

El principal element diferenciador del producte de Bluedip respecte als nostres competidors és el compromís amb la qualitat. Aquest es veu reflectit en un producte fet a Espanya complint els màxims estàndards de qualitat.

Obrir una franquícia Bluedip suposa una excel·lent oportunitat de dirigir el teu propi negoci de moda aprofitant tota l’experiència i beneficis que aporta formar part d’un equip consolidat.

L’alta rendibilitat contrasta amb una inversió molt controlada pel que, estem segurs, de ser la millor opció per a amants de la moda que vulguin un negoci únic formant part d’un projecte innovador, divertit i diferent.

Per a l’expansió de les seves franquícies, Bluedip ofereix als seus franquiciats l’oportunitat de col·laborar des dels seus respectius entorns geogràfics, liderant l’obertura i consolidació de nous establiments en mercats en els quals encara no està present.

El procés de qualificació i incorporació de nous franquiciats és ràpid i senzill. Reserva la teva plaça per ser el franquiciat a la teva zona d’influència i aprofita totes les oportunitats d’un negoci de plena activitat i demanda creixent.

Contacta directament amb Bluedip

Omple el formulari i un responsable d'expansió de la marca contactarà amb tu

He llegit i accepto les condicions legals. Saber més
Compromís ètic de Franquícies.cat: No enviem spam ni comunicacions publicitàries.Bluedip franquicia moda i pantalons

Dades de Bluedip

Inversió 36.000€ (estoc inicial a banda)
Cànon
Royalty d'explotació No n'hi ha
Royalty Publicitari No n'hi ha
No n'hi ha
Mínim d'habitants per població
Dimensió mínima del local 60m2
Durada del contracte 5 anys
Creació empresa
Nº Propis
Nº de franquícies

Avantatges

Concepte únic i diferent

Qualitat de producte i originalitat

Imatge molt curosa

Bona rendibilitat

Contacta amb la franquícia!
Contacta amb la franquícia!
  • 1 Omple el formulari
  • 2 Rebràs un email amb un enllaç
  • 3 Descarrega’t el dossier gratuïtament
  • 4 La franquícia es posarà en contacte amb tu

Tot sense cap compromís!